Închide meniul
Foto

Copa America | Lionel Messi şi Neymar, îmbrăţişati zeci de secunde. Imaginile care fac înconjurul lumii. Neymar şi-a arătat clasa chiar în timpul fiestei „Pumelor”

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 8:15

Lionel Messi şi Neymar, îmbrăţişati zeci de secunde

Lionel Messi şi Neymar, îmbrăţişati zeci de secunde

Profimediaimages

  • Lionel Messi şi Neymar, momente unice la finalul partidei
  • Argentina – Brazilia 1-0, în finala Copei America

Au urmat zeci de secunde în care cei doi au stat îmbrăţişaţi, imaginile devenind în scurt timp virale. Neymar şi-a demonstrat încă o dată clasa, acceptând un eşec dureros chiar pe Maracana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copa America | Moment uimitor cu Messi şi Neymar

După ce Messi şi-a primit medalia de campion, cei doi au fost surprinşi stând de vorbă minute întregi, alăguri de Paredes. Cele două staruri au râs continuu şi au vorbit despre fazele care au decis meciul.

Reclamă

De altfel, Neymar, primul calificat în finală, dintre cei doi, declara că îl aşteaptă pe Lionel Messi pentru a se duela cu el pentru medalia de aur. „Vreau Argentina în finală. Voi ține cu ei pentru că am mulți prieteni acolo. În finală, Brazilia va câștiga”, a declarat Neymar după victoria cu Peru, citat de The Guardian. Dorinţa lui Neymar s-a împlinit doar pe jumătate.

Reclamă

Lionel Messi a câştigat Copa America 2021

Pentru Messi, pe care finalul meciului l-a surprins în genunchi, cu lacrimi în ochi, acesta este primul trofeu major câştigat alături de naţionala Argentinei. Acesta este primul trofeu obţinut de argentinieni din 1993.

Lionel Messi a avut nişte statistici uimitoare la Copa America 2021: a fost cel mai bun marcator (4 goluri), a oferit cele mai multe pase decisive (5), a şutat de cele mai multe ori (28), a creat cele mai multe şanse de gol (21). În finală, el a oferit cele mai multe pase, 122.

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al zecelea turneu de seniori alături de Argentina: după ce a pierdut patru finale (3 de Copa America), Messi şi-a adjudecat primul trofeu major.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor