Închide meniul

Cristiano Ronaldo a cucerit Italia! A marcat un hattrick perfect pentru Juventus. Performanţa incredibilă reuşită de portughez. Cum s-a bucurat în faţa camerei

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2021, 17:11

Cristiano Ronaldo a cucerit Italia! A marcat un hattrick perfect pentru Juventus. Performanţa incredibilă reuşită de portughez. Cum s-a bucurat în faţa camerei

profimediaimages.ro

Cristiano Ronaldo, hattrick perfect pentru Juventus

  • Cristiano Ronaldo, hattrick perfect
  • Vedeta lui Juventus a cucerit Italia

Vedeta lui Juventus a demonstrat de-a lungul carierei că este mai ambiţionat ca niciodată atunci când este criticat. Pus la zid după eliminarea din Liga Campionilor, Ronaldo a venit cu un răspuns în stilul caracteristic în meciul cu Cagliari, echipă la care evoluează Răzvan Marin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul a reuşit o performanţă în premieră: a marcat un hattrick perfect în doar 32 de minute. Cristiano a înscris cu piciorul stâng, cel drept, dar şi cu o lovitură de cap.

Reclamă

Imediat după ce a marcat al treilea gol, Ronaldo s-a dus la cameră şi le-a transmis un mesaj tuturor celor care l-au criticat după ce Porto a eliminat Juventus din Liga Campionilor.

Reclamă

Din 2015, perioadă în care evolua la Real Madrid, nu mai reuşise Ronaldo să marcheze trei goluri în prima jumătate a unui meci oficial. La 6 ani distanţă, acesta a reuşit al doilea cel mai rapid hattrick din carieră, în 32 de minute.

Cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, lusitanul a ajuns la cota 23 în actuala ediţie de Serie A. 

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a cucerit Italia

"Sardegna Arena", stadionul lui Cagliari, este ultima arenă din Italia pe care Ronaldo nu reuşise să marcheze. Cristiano a spart gheaţa în această seară şi a înscris pe cel de-al 18-lea stadion din Serie A pe care a jucat.

Hattrick-ul perfect al portughezului a venit chiar în luna martie. De-a lungul carierei, Ronaldo a ajuns la cota 87 în această lună, marcând atât pentru echipele de club, cât şi pentru echipa naţională a Portugaliei.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo a fost decis! Mesajul transmis de conducătorii lui Juventus pentru starul portughez

Înainte de a marca cele trei goluri de senzaţie, conducătorii bianconerilor au ţinut să asigure că nu se pune problema să îşi vândă golgheterul. Fabio Paratici, directorul campioanei Italiei, este convins că viitorul lui Ronaldo va fi în tricoul lui Juventus.

"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola…

Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 Baloane de Aur. Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat Paratici, potrivit juventusnews24.com.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY