Închide meniul
Foto

Cum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 octombrie 2024, 0:02

Reclamă
Cum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

Cum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat

Profimedia

Cum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat. Ianis a revenit la prima echipa a fostei campioane a Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a intrat la pauză pe teren. În minutul 58, Ianis Hagi i-a pasat decisiv lui Cerny, care a dus scorul la 2-0.

Cum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat

Euforic, Ianis Hagi a încercat să impresioneze la revenirea la prima echipă a lui Rangers. Din păcate, Ianis Hagi a fost luat de val şi a fost eliminat în minutul 78, după ce a consultat arbitrajul video.

Internaţionalul român l-a călcat pe gleznă pe Kimpioka şi a văzut direct cartonaşul roşu. Dezamăgirea a fost vizibilă pe faţa internaţionalului român, iar Philippe Clement a reacţionat imediat. Antrenorul lui Rangers, cu care a avut mai multe schimburi dure de replici, l-a luat în braţe pentru a-l consola.

Fanii lui Rangers, reacţii pozitive după pasa de gol a lui Ianis Hagi

Imediat după pasa de gol din minutul 58 al meciului cu St. Johnstone, fanii lui Rangers au luat cu asalt reţelele sociale şi au comentat contribuţia internaţionalului român la golul al doilea marcat de Cerny.

Reclamă
Reclamă

Cei mai mulţi fani ai lui Rangers au fost încântaţi de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă. Aceştia l-au felicitat pe Ianis, în timp ce alţii s-au întrebat de ce clubul l-a lăsat pe acesta să piardă atâta timp la echipa a doua:

„Absolut fantastic Ianis Hagi! Era timpul ca acest club să ia o decizie bună”, „Ianis Hagi a dat o pasă decisivă după 15 minute. De ce şi-a pierdut timpul jucând la echipa a doua?”, „Sunt un om simplu. Văd un assist de la Ianis Hagi, zâmbesc”, „Bine ai revenit, Ianis Hagi”, „Ne-a fost dor de tine, Hagi”, „Efectul Ianis Hagi”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

23:20

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și