Închide meniul
Foto

Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 17:36

Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!

Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!

Dani Alves, după ce a fost eliberat din închisoare / Profimedia Images

Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro. Fostul jucător de la FC Barcelona a ieșit astfel din arestul preventiv. Totuși, pe lângă acest arest, brazilianul a stat în închisoare timp de 14 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves a fost condamnat în luna februarie la o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol. El a plătit cauţiunea stabilită la un milion de euro şi a  părăsit astăzi penitenciarul. Tribunalul din Barcelona anunţa anterior că Dani Alves poate fi eliberat.

Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!

UPDATE 17:30 Dani Alves a fost eliberat din închisoare! Primele imagini cu fostul jucător al Barcelonei în libertate (IMAGINI FOTO CU DANI ALVES ÎN LIBERTATE ÎN GALERIA FOTO)

„Vă informăm că depunerea cauţiunii de către Daniel Alves a fost înregistrată în conturile secţiei 21 a Tribunalului din Barcelona”, se arată într-un comunicat de presă al tribunalului, care a acceptat miercuri punerea în libertate a fostului fotbalist în schimbul unei cauţiuni, notează agerpres.ro.

Reclamă

În urma deciziei completului de judecată al Tribunalului din Barcelona, în care unul dintre judecători a fost împotriva eliberării, Alves putea părăsi închisoarea dacă achita cauţiunea de un milion de euro, având obligaţia să nu părăsească ţara şi să predea cele două paşapoarte, spaniol şi brazilian, precum şi să se prezinte în faţa instanţei la termenele stabilite şi interdicţia de a se apropia de victimă şi de a comunica cu aceasta.

Alves se afla în arest preventiv din data de 20 ianuarie 2023, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani, în discoteca Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

Avocata victimei, Ester Garcia, a anunţat deja că va face apel împotriva deciziei de punere în libertate, ea criticând „o justiţie pentru bogaţi”.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 40 de ani, Dani Alves este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie. E la cucerit 23 de trofee cu FC Barcelona, unde a evoluat între 2008 şi 2016.

În cariera sa, brazilianul a mai jucat la Sevilla FC, Juventus Torino, Paris Saint-Germain şi Sao Paulo FC, iar în momentul arestării sale se afla sub contract cu echipa mexicană Pumas UNAM, care l-a concediat imediat după apariţia acuzaţiilor împotriva sa.

Fratele lui Dani Alves a răbufnit, după ce s-a scris că fostul fotbalist s-a sinucis

Pe contul său de Instagram, Ney Alves, fratele fostului fundaş de la Barça şi PSG, a răbufnit împotriva celor care răspândesc acest zvon sordid: „Nebunia este că îl vreţi mort. Vreţi să-l vedeţi pe fratele meu mort. Ce cruzime! Tatăl meu are peste 70 de ani. Mama mea are peste 60 de ani. Voi nu aveţi familie, nu-i aşa? Pe diverse pagini se continuă să se răspândească aceste lucruri. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de voi”.

Familia lui Dani Alves ar putea lua măsuri legale în urma acestui zvon. În plus, la închisoarea din Barcelona există de câteva săptămâni un protocol antisuicid, din cauza stării psihice a jucătorului de 40 de ani, grav afectat de sentinţa sa.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și