Închide meniul

Dennis Man, avertizat de Gabriel Tamaş după transferul uriaş la Parma: "Dacă nu dă goluri, va fi o altă perlă a României dată împrumut în altă parte"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 7:51

Dennis Man, avertizat de Gabriel Tamaş după transferul uriaş la Parma: "Dacă nu dă goluri, va fi o altă perlă a României dată împrumut în altă parte"

ProfimediaImages

Dennis Man, avertizat de Tamaş

"Parma e într-o situație dificilă. Când te transferi pe o sumă mare, se așteaptă ca din primul minut să faci diferență. Asta va fi greu! Fotbalul italian e diferit de cel românesc. Și Adi Mutu a fost la Parma, dar a dat goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş: Dennis Man va fi o altă perlă a României dată împrumut în altă parte

Poate Dennis o să înceapă să joace bine și o să dea goluri. Asta sper. Dacă nu, va fi o altă perlă a României dată împrumut în altă parte. Se mai pierde un jucător de talent", a spus Tamaş, pentru sport.ro. 

Cotat la 6.5 milioane de euro de transfermarkt, Man a adunat doar 56 de minute în primele 3 meciuri disputate pentru Parma. El nu a reuşit niciun gol şi nici o pasă decisivă. 

Cât a costat, de fapt, Dennis Man

Dacă Gigi Becali a anunţat că Man a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro, italienii vin cu o altă variantă. Tuttomercatoweb susţine că Becali primeşte 12 milioane de euro.

"Dennis Man e una dintre întăririle ofensive aduse de Parma în această perioadă de transferuri. Cu siguranță, o întărire ofensivă în care s-a investit. Românul a ajuns în Collecchio pentru 12 milioane plus 3 din bonusuri. O mutare pentru present și pentru viitor. Jucător de picior stâng, acesta preferă să joace în dreapta.

Reclamă

Înainte de a definitiva transferul și de a face investiția, managerii Parmei i-au cerut sfatul unui expert. Acesta este Adrian Mutu. Il Fenomeno nu a pierdut timpul și a aprobat imediat ideea”, au scris jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și