Închide meniul

Dennis Man, în La Liga? Anunțul bombă făcut în presa din Spania. E dorit la o echipă de Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2021, 11:39

Dennis Man, în La Liga? Anunțul bombă făcut în presa din Spania. E dorit la o echipă de Champions League

profimediaimages

Dennis Man, în La Liga?

Deși a ajuns în Italia la începutul lui 2021, Dennis Man are șanse mici să continue în primul eșalon din Peninsulă. Parma este aproape retrogradată în Serie B, iar patronul Kyle Krause ar putea fi nevoit să renunțe la mai mulți jucători importanți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe lista Sevillei

În acest context, jurnaliștii de la Todofichajes anunță că Dennis Man ar putea ajunge la Sevilla. Potrivit sursei citate, Monchi este un mare admirator al atacantului român.

"Sevilla continuă să caute soluții pentru sezonul viitor. Echipa andaluză are ca obiectiv intrarea în Champions League și știe că are nevoie de un lot numeros pentru a putea face față tuturor competițiilor.

Sevilla a pus ochii pe Dennis Man. Jucătorul român este pe placul directorului sportiv, Monchi, care îl vede pe Man ca un pariu garantat pentru viitor", au notat jurnaliștii iberici. 

Dennis Man mai are contract cu Parma până în 2025. Kyle Krause i-a plătit 13 milioane de euro lui Gigi Becali ca să-l aducă de la FCSB. În prezent, Man valorează 11 milioane, potrivit Transfermarkt. 

Reclamă

Dennis Man a impresionat la Parma

Deși rezultatele echipei au fost dezastruoase, Dennis Man a avut un sezon bun pe plan individual. Acesta a câștigat și admirația antrenorului Roberto D'Aversa. 

"Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top", a declarat Roberto D'Aversa după ultimul meci de Serie A, 1-3 cu Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a înscris două goluri și a oferit un assist în cele 13 meciuri disputate în Serie A pentru Parma. 

Recomandări
  • Dennis Man are 22 de ani
  • Este cotat la 11 milioane de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și