Închide meniul
Foto

Dramatism total în Argentina – Columbia! Lionel Messi a jucat cu glezna plină de sânge. Portarul Emiliano Martinez a apărat 3 penalty-uri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 9:11

Dramatism total în Argentina – Columbia! Lionel Messi a jucat cu glezna plină de sânge. Portarul Emiliano Martinez a apărat 3 penalty-uri

Argentina, calificare dramatică în finala Copa America

Profimedia

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, Argentina și Columbia erau la egalitate, 1-1, după golurile lui Lautaro Martinez și Luis Diaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina, calificare dramatică în finala Copa America

La loviturile de departajare, portarul Argentinei, Emiliano Martinez, a reușit trei parade, la șuturile lui Davinson Sanchez, Yerry Mina și Edwin Cardona.

La Argentina, singurul care a ratat a fost Rodrigo de Paul. Lionel Messi, Leandro Paredes și Lautaro Martinez au înscris toți, astfel că argentinienii s-au impus cu 3-1 la penalty-uri.

În finală, sâmbătă, pe Maracana, Argentina se va duela cu rivala de moarte, Brazilia. Neymar&Co au trecut în semifinale de Peru.

Reclamă

Lionel Messi a jucat cu glezna plină de sânge

Messi, care a executat primul pentru Argentina la loviturile de departajare, a jucat din minutul 55 cu glezna plină de sânge.

Starul Argentinei și al Barcelonei a fost faultat dur de Frank Fabra, care a primit doar cartonașul galben.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, arbitrul a arătat șase cartonașe galbene în tabăra Columbiei de-a lungul meciului. Toate acestea au fost pentru faulturi asupra lui Lionel Messi.

Messi are șansa să cucerească primul său trofeu alături de naționala Argentinei. Până acum a jucat 5 finale, dar le-a pierdut pe toate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și