Închide meniul

Duelul "Giganţilor"! City vs Madrid. Cel mai bun atac şi cea mai bună apărare a Europei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 10:49

Duelul "Giganţilor"! City vs Madrid. Cel mai bun atac şi cea mai bună apărare a Europei

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Guardiola vs Zidane

Chiar dacă echipa lui Pep Guardiola a pierdut titlul în Premier League în faţa lui Liverpool în acest sezon, City a profitat de meciul din ultima etapă împotriva lui Norwich pentru a înscrie încă 5 goluri (5-0), ajungând la un total de 102 în întreaga campanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, pe 7 august, cel mai bun atac al Europei se va înfrunta cu cea mai bună apărare, consolidată incredibil de Zinedine Zidane şi care a cedat doar 25 de goluri în întregul sezon.

Guardiola vs Zidane. Cine este cel mai bun?

Atunci când Pep Guardiola şi-a încheiat mandatul la Barcelona, nimeni nu credea că un alt tehnician va putea să îi egaleze recordul de 14 titluri în 247 de partide.

Cu toate acestea, Zidane se apropie vertiginos de colegul său. În cel mai bun moment a celei mai bune echipe a Barcelonei din toate timpurile, Guardiola câştiga un titlu la 18 meciuri. Zizou câştigă unul la 19 partide, conform cotidianului Marca.

Apărarea lui City şi atacul Realului

Fără Cristiano Ronaldo, francezul a înţeles că madrilenii vor trebui să joace diferit iar rezultatul este o echipă construită pe forţă şi echilibru, de la goalkeeperul Thibaut Courtois şi până la Karim Benzema.

Reclamă

Deşi au atins un număr de 70 de goluri înscrise în acest sezon, "Los Blancos" au primit cu 10 mai puţine decât rivalii de pe Etihad.

Echipa engleză, pe de altă parte, nu este construită pentru a-şi putea opri adversarii după momentul deschiderii scorului.

De altfel, Liverpool a reuşit să câştige titlul după ce a înscris doar 85 de goluri (102 pentru City) şi a primit cu doar două goluri mai puţin.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă Guardiola a reuşit să triumfe în prima manşă (2-1), este evident că tehnicianul spaniol mai are mult de muncă înainte de obţinerea victoriei decisive împotriva compatrioţilor săi.

Recomandări
  • Manchester City şi Real Madrid se vor înfrunta pe 7 august în a doua manşă a optimilor Champions League
  • City are cel mai bun atac din Europa (102 goluri marcate) iar Real cea mai bună apărare (25 goluri primite)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și