Închide meniul

"E clar că îți lipsesc toate!" Zidane și asumă vina pentru rușinea cu Șahtior: "A fost o seară urâtă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2020, 5:18

"E clar că îți lipsesc toate!" Zidane și asumă vina pentru rușinea cu Șahtior: "A fost o seară urâtă"

DPA Images / via Hepta

Zinedine Zidane

La pauză, tabela arăta un neverosimil 3-0 pentru Șahtior. Real a încercat să revină în a doua repriză după golurile lui Modric și Vinicius. A marcat și Fede Valverde, dar golul a fost anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Zinedine Zidane și-a asumat întreaga vină pentru eșec.

"Vinovatul sunt eu! Atunci când ceva nu merge, este clar că nu am făcut ceva bine. Eu mă văd în stare să întorc lucrurile. Jucătorii de asemenea se simt pregătiţi să facă asta. Împreună vom găsi cea mai bună soluţie. Este foarte important să fim liniştiţi. Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e nicicum ceva pozitiv, deci trebuie să schimbăm lucrurile.

Zinedine Zidane: ”A fost o seară urâtă”

Eu cred în acest lot de jucători, chiar daca a fost o noapte complicată. Când primeşti trei goluri în prima repriză e clar că îţi lipsesc toate, nu doar atitudinea. A fost un meci slab, o seară urâtă. Soluţia trebuie să o găsesc eu şi o voi găsi!", a declarat Zidane după meci. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și