Închide meniul

EXCLUSIV | "Îmi era greu să le învăţ şi numele!" Marius Şumudică a vorbit despre motivele pentru care a plecat de la Rizespor: "A fost marele meu duşman!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 10:42

EXCLUSIV | "Îmi era greu să le învăţ şi numele!" Marius Şumudică a vorbit despre motivele pentru care a plecat de la Rizespor: "A fost marele meu duşman!"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică, detalii despre demisia de la Rizespor

Şumudică a vorbit şi despre problemele de la Rizespor, deşi a spus despre club că este cel mai bine organizat dintre cele la care a fost. Lipsa timpului şi focarul de coronavirus de la echipă l-au făcut pe Şumudică să clacheze. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Incredibil. În ziua în care am făcut 50 de ani am reziliat contractul cu Rizespor. Este un club senzaţional, este cel mai bine organizat club la care am lucrat în viaţa mea. Nu am lucrat la niciun club atâtde bine organizat, este numărul 1 din toate punctele de vedere. Din păcate, am preluat echipa din mers, eu nu fac aşa ceva. Nu am putut să îi resuscitez având âîn vedere că au fost peste 20 de cazuri de Covid. Reveneau câte 4, câte 4. Trebuia să îi aduc la un nivel de pregătire după 14 zile în care stai cu virusul în tine.

Îmi era greu să le învăţ şi numele.  Nici nu am avut timp, am jucat din 3 în 3 zile. Acesta a fost marele duşman al meu. Şi dacă aveam timp să lucrez cu ei sunt convins că îi scăpam de la retrogradare. Sunt obosit şi am vrut să pun stop. Ei doreau să continui. Le-am spus şi de sănătate şi de toate şi au înţeles", a mai spus Marius Şumudică în exclusivitate la AS.ro.

Şumudică şi-a reziliat contractul chiar de ziua lui

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Rizespor chiar de ziua lui. Românul a invocat şi motive de sănătate. 

Trei remize şi patru înfrângeri e palmaresul lui Marius Şumudică pe banca lui Rizespor. Echipa a ajuns pe poziţia a 16-a în competiţia internă şi mai are numai două puncte avans faţă de ocupantele locurilor retrogradabile. Până în vară, Şumudică vrea să stea doar cu familia. 

Reclamă

"Voi lua vacanţă până în vară şi aştept oferte. Sper să iau cea mai bună decizie la vară", a mai spus Şumudică.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și