Închide meniul
Foto

Faruk Koca ar putea fi condamnat la 13 ani de închisoare pentru că l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 octombrie 2024, 17:22

Reclamă
Faruk Koca ar putea fi condamnat la 13 ani de închisoare pentru că l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler!

Faruk Koca ar putea fi condamnat la 13 ani de închisoare pentru că l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler!

Faruk Koca l-a bătut pe teren pe arbitrul Halil Umut Meler / colaj Instagram

Başkanul lui Ankaragucu, Faruk Koca, ar putea fi condamnat la 13 ani de închisoare. Aceasta este pedeapsa pe care o cere procurorul de caz pentru Faruk Koca, după ce başkanul lui Ankaragucu l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din punct de vedere sportiv, Koca a fost deja exclus pe viaţă din fotbal. El ar putea fi însă şi condamnat la ani grei de închisoare pentru gestul care a şocat fotbalul turc şi pe cel din întreaga lume.

Faruk Koca ar putea fi condamnat la 13 ani de închisoare pentru că l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler!

Potrivit tuttomercatoweb.com, ex-preşedintele lui Ankaragucu este judecat pentru că l-a bătut pe Halil Umut Meler şi pentru că l-a ameninţat cu moartea. „Te omor!”, i-a strigat Koca lui Meler, lovindu-l pe arbitru chiar şi când acesta se afla la pământ.

Koca era membru al partidului preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, dar acesta s-a distanţat de el după scenele de violenţă care au uluit lumea fotbalului.

Nu l-am iertat pe Koca și nu-l voi ierta. M-a lovit cu pumnul, m-am prăbușit și am căzut la pământ. Apoi m-au lovit cu piciorul. Nu îi voi uita niciodată (n.r: pe Koca şi pe ceilalţi agresori)”, declara arbitrul Halil Umut Meler, după ce a fost atacat de Koca şi de alte 5 persoane. După ce a fost rănit, în urma atacului, Meler a petrecut două zile la spitalul din Ankara, acolo unde a fost transportat de urgenţă după scenele violente. Meler a fost rănit la cap, după ce a fost lovit de mai multe ori.

Reclamă
Reclamă

Faruk Koca a fost arestat după incidentul şocant

Imediat după scenele halucinante de la meciul Ankaragucu – Rizerspor, scor 1-1, Faruk Koca a fost arestat preventiv. Moruţan marcase un gol superb în acel meci.

Faruk Koca a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Halil Umut Meler. În urma acestei lovituri, Meler s-a ales cu ochiul umflat. Arbitrul numărul 1 al Turciei a fost lovit brutal şi de mai mulţi suporteri, care au reuşit să pătrundă pe gazon.

A fost iniţiată ancheta judiciară împotriva celor responsabili de atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler, la finalul meciului Ankaragucu – Caykur Rizespor”, a anunţat ministrul Justiţiei din Turcia, Yilmaz Tunc, după scenele violente de pe teren.

Reclamă

Faruk Koca şi alţi cinci atacatori ai arbitrului au fost duşi imediat după meci la audieri. Trei dintre aceştia, inclusiv başkanul clubului, au primit mandat de arestare şi au ajuns la închisoare.

Suspecţii F. K., Ş. Y.S. şi K. C. au fost arestaţi pentru lovire. S-a solicitat control judiciar, în conformitate cu articolul 6222 SY pentru suspecţii R. K., O. O.U, V. D, care au intrat pe teren la finalul meciului”, preciza Yilmaz Tunc, potrivit fanatik.tr.com.

Imediat după ce Halil Umut Meler a fost bătut pe teren de către Koca şi de alţi 5 suporteri, ex-preşedintele lui Ankaragucu a avut o reacţie incredibilă. „Scopul meu a fost să reacţionez verbal, l-am pălmuit. Palma pe care i-am dat-o nu provoacă o fractură. Acest incident a fost cauzat de deciziile greşite ale arbitrului”, declara Faruk Koka.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17

Benfica, implicată într-un scandal de corupție! De la ce a pornit totul și când ar fi fost comise faptele

20:16

EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali

20:10

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 2-0! Ianis Stoica a reuşit „dubla”! La acest scor, „tricolorii” sunt calificaţi la EURO 2025

19:52

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21 pentru EURO 2025! A sărit la arbitru şi a fost imediat eliminat

19:50

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

19:50

„Nu îmi va schimba viața”. Max Verstappen își face griji după ce a văzut modificările pentru Marele Premiu al Statelor Unite

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și