Închide meniul

Fenerbahce nu renunță la Mircea Lucescu. Planul uriaș gândit de turci

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2020, 7:47

Fenerbahce nu renunță la Mircea Lucescu. Planul uriaș gândit de turci

Profimediaimages

Mircea Lucescu, dorit cu insistență de Fenerbahce

Propunerea a fost refuzată inițial, dar proiectul poate deveni unul interesant. "Il Luce" o poate schimba din temelii pe a doua cea mai titrată echipă din Turcia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, ofertat de Fenerbahce

După ce a câștigat titlul cu Galatasaray și Beșiktaș, Lucescu poate obține o performanță similară și cu o altă echipă din Istanbul. Granzii de la Fenerbahce sunt dispuși să-i facă toate poftele pentru a veni la conducerea echipei. 

Conform turcilor de la Fanatik, planul este ca Mircea Lucescu să fie managerul echipei. Va trebui să își aducă alături un antrenor tânăr și va avea un rol decisiv în transferul jucătorilor pentru noul sezon. Dintre tehnicienii vehiculați sunt Erol Bulut (Alanyaspor) și Huseyin Eroglu (Altinordu).

A existat și varianta în care Mircea Lucescu urma să lucreze alături de fiul său, Răzvan Lucescu. Totuși, antrenorul lui Al-Hilal consideră că ar face un pas înapoi.

"Europa nu se uită cu mare atenție la antrenorii români. Spune-mi tu mie câți antrenori români au antrenat în Europa. Câți au avut posibilitatea sa antreneze la nivel mare. Eu nu sunt înnebunit să vin. Dacă aș avea posibilitatea să merg în Europa, știu că acolo m-aș duce de la mijlocul clasamentului în jos”, a spus Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și