Închide meniul

Ianis Hagi, războinic înainte de duelul cu Nicolae Stanciu, din Europa League! "Nu contează contra cui jucăm, mergem la victorie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 9:54

Ianis Hagi, războinic înainte de duelul cu Nicolae Stanciu, din Europa League! "Nu contează contra cui jucăm, mergem la victorie"

ProfimediaImages

Ianis Hagi, sezon spectaculos la Rangers

"S-a văzut mentalitatea noastră şi în Europa League, nu contează contra cui jucăm, mergem la victorie. Staff-ul pregăteşte jocul, iar noi vor fi gata de meci. Toţi jucătorii de atac suntem diferiţi, iar acest lucru ne face să fim imprevizibili şi dorim să construim pe performanţele europene când echipa are nevoie de noi. Suntem diferiţi, dar ne înţelegem foarte bine cu antrenorul", a spus Ianis Hagi, într-o conferinţă de presă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: Într-un sezon, nu poţi câştiga mereu cu 3, 4, 5-0

În acest moment, Rangers este lider autoritar în Scoţia, cu 82 de puncte, la 15 puncte distanţă de rivala Celtic. De asemenea, formația lui Gerrard este calificată în optimile de finală Europa League, unde va da peste Slavia Praga, formația lui Nicoale Stanciu.

"Într-un sezon, nu poţi câştiga mereu cu 3, 4, 5-0. Vor fi mereu meciuri dificile, dar totul se rezumă la a câştiga cu 1-0 şi a-ţi face treaba. Cel mai important lucru e de fiecare dată să iei cele trei puncte. Există multă emoţie, dar trebuie să ne păstrăm aceeaşi mentalitate pe care am avut-o tot sezonul. Concentrarea noastră este acum pe meciul cu Livingston şi să ne facem treaba acolo. Cred că toate lumea ştie în ce poziţie ne aflăm, dar mentalitatea noastră de la începutul sezonului a fost să jucăm cât de bine putem şi să câştigăm fiecare meci", a mai spus Ianis. 

Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, tânărul mijlocaș a bifat în acest sezon 35 de apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie de 6 ori și să ofere 11 pase decisive.

"Când eşti fericit dai totul pe teren, iar eu mă bucur de fotbal cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Partidele cu multă presiune reprezintă genul de fotbal pe care îl iubesc. Iar echipa a jucat foarte bine până acum", a încheiat Ianis Hagi.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și