Închide meniul
Foto

Imagini emoționate cu Cristi Chivu şi soţia lui. Adelina Chivu: „Nu găseşti aşa ceva pe toate gardurile…”

Reclamă

Publicat: 20 ianuarie 2024, 17:27

Imagini emoționate cu Cristi Chivu şi soţia lui. Adelina Chivu: „Nu găseşti aşa ceva pe toate gardurile…”

Imagini emoționate cu Cristi Chivu şi soţia lui

Cristi Chivu şi Adelina Chivu / Instagram

Au apărut imagini emoționate cu Cristi Chivu şi soţia lui, Adelina Chivu. Antrenorul lui Inter U19 a fost susţinut de soţie la meciul în care nerazzurrii au obţinut o nouă victorie în campionat şi au rămas pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina Chivu a stat la marginea terenului în disputa Inter U19 – Sampdoria U19, scor 1-0, din etapa a 18-a a campionatului Primavera. La finalul meciului, cei doi s-au îmbrăţişat şi au sărbătorit împreună performanţa.

Imagini emoționate cu Cristi Chivu şi soţia lui, Adelina Chivu

Fotografiile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) au fost postate pe contul ei de Instagram de Adelina Chivu, cu mesajul „O dragoste ca asta„. După, acesta a fost editat. „Nu găseşti aşa ceva pe toate gardurile…„, a ţinut să afirme Adelina.

Adelina Chivu şi Cristi Chivu s-au cunoscut în 2007, pe vremea în care ea era prezentatoare TV, iar el era căpitanul echipei naţionale. La un an distanţă, cei doi se căsătoreau. Nunta a avut loc la Palatul Ştirbey, iar presa nota că ar fi costat atunci 400.000 de euro. Cristi și Adelina au împreună două fetițe, pe Natalia și Anastasia.

Cu numai câteva zile în urmă, italienii au anunţat că Cristi Chivu este gata să plece Inter Primavera. Fostul căpitan al naţionalei României își dorește o nouă provocare.

Reclamă

Chivu se desparte de Inter la finalul sezonului. Există și un înlocuitor pentru el. Foarte probabil, echipa va fi preluată de Samir Handanovic, cel care a revenit recent la club după retragerea din cariera de jucător„, titrează fcinter1908.it.

Cristi Chivu și-a agățat ghetele în cui. Din 2018 i-a pregătit, pe rând, pe puștii de la U14, U17, U18 și U19. A câștigat titlul de campion al Italiei la juniori, în 2022. Acum se îndreaptă spre ridicarea unui nou trofeu. Inter U19 este lider în Primavera 1. Românul nu a dus lipsă de oferte, dar le-a refuzat anunțând că nu este pregătit să antreneze o echipă de seniori. Lucrurile s-au schimbat și Chivu este gata acum să accepte o astfel de propunere.

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui

Cristi Chivu a dezvăluit că a fost bănuit de colegi că este violent cu soţia lui, Adelina. Fostul jucător a oferit un interviu în presa din Italia, unde a mărturisit prin ce clipe dificile a trecut, după accidentarea la cap suferită în ianuarie 2010.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu şi-a continuat cariera, şi după acel moment tragic. Fostul fundaş a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, motiv pentru care a fost nevoit să ia medicamente care aveau efecte asupra comportamentului lui. Acest lucru i-a determinat pe coechipierii săi de la Inter să o sune pe Adelina Chivu, pentru a se asigura că Cristi Chivu nu este violent cu ea.

La două luni și jumătate de la accident, m-am întors pe teren cu toate fricile mele. Sufeream când jucam. Toate lucrurile prin care am trecut după accident, cu toate medicamentele luate, m-au făcut să fac anumite lucruri care nu mă caracterizează.

Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de Cupă cu Roma, pumnul dat lui Marco Rossi, cearta cu Rafa Benitez. Nimeni nu știe că am luat niște medicamente care au înlăturat toate filtrele.

Îmi aduc aminte, colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă să o întrebe dacă totul este bine, dacă sunt agresiv acasă, dacă ridicam mâna la ea.

Toate astea au o explicație. Dintoina (n.r. medicamentul luat). Trebuia să iau doar două luni, dar am luat timp de nouă luni”, a declarat Cristi Chivu, pentru corrieredellosport.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și