Închide meniul
Foto

Incredibil! Doi suporteri au venit din America pentru a vedea Burnley – Tottenham, meci anulat din cauza ninsorii. Fanii au străbătut o distanţă de 7400 de kilometri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 19:18

Incredibil! Doi suporteri au venit din America pentru a vedea Burnley – Tottenham, meci anulat din cauza ninsorii. Fanii au străbătut o distanţă de 7400 de kilometri

Burnley - Tottenham, anulat din cauza ninsorii

Profimedia

Doi suporteri au venit din America pentru a vedea Burnley – Tottenham

Doi fani ai lui Tottenham au fost protagoniştii unui episod cu adevărat memorabil. Cei doi suporteri au venit special din America pentru meciul cu Burnley, care, spre dezamăgirea lor, a fost amânat din cauza ninsorii, potrivit The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi fani care au călătorit 31 de ore şi au străbătut aproape 7400 de kilometri au fost devastaţi după ce au aflat decizia luată. Aceştia nu vor putea să îşi vadă echipa de suflet în acţiune.

„Din Dallas în Londra, apoi spre Burnley. 31 de ore, fără somn, doar cafea, biscuţi cu caşcaval şi mai multă cafea. Acestea sunt lucrurile pe care le faci când îţi iubeşti echipa”, au transmis suporterii.

Citește și:

Burnley – Tottenham, anulat din cauza ninsorii

Schimbare de program în Premier League. Meciul dintre Burnley și Tottenham a fost anulat din cauza ninsorii abundente. Arbitrii meciului au decis să amâne jocul din cauza faptului că terenul a fost complet acoperit de zăpadă, în ciuda eforturilor depuse în încercarea de a curăța suprafața.

Reclamă

Instalația de încâlzire a fost pornită pe întreg parcursul nopții trecute, dar, chiar și așa, stadionul Turf Moore a fost cuprins de zăpadă. După ce au verificat terenul în jurul orei prânzului, arbitrii de meci au așteptat ca și delegația lui Tottenham să sosească la stadion ca să se ia o decizie finală.

Între timp, ninsoarea a continuat, astfel că jocul nu a mai putut să se desfăsoare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Doi suporteri au venit din America pentru a vedea Burnley – Tottenham, meci anulat din cauza ninsorii
  • Fanii au călătorit 31 de ore şi au străbătut 7400 de kilometri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și