Închide meniul
VIDEO & FOTO

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei şi este pregătit să stea pe banca lui AS Roma. Fanii l-au aşteptat la aeroport. „HabeMOUs papam”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2021, 17:02

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei

Profimediaimages

  • Jose Mourinho a semnat cu AS Roma
  • Momente emoţionante la venirea lui Mourinho în Italia

Mourinho a venit cu un avion privat şi a aterizat pe aeroportul Ciampino. Aproximativ 300 de fani ai capitolinilor au venit să îl vadă pe tehnicianul de 58 de ani, care a câştigat o triplă istorică pe banca lui Inter, în 2010: Champions League, campionatul şi Cupa Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei. Fanii l-au aşteptat la aeroport

Chiar dacă erau 40 de grade la Roma, ultraşii l-au aşteptat pe Mourinho şi au fluturat steagurile clubului înfiinţat în 1927. Portughezul a fost aşteptat cu o eşarfă galben-albastră de conducătorii lui AS Roma şi i-a salutat pe suporteri în momentul în care a trecut prin dreptul lor.

Antrenorul capitolinilor a şi filmat momentul, iar clipul a devenit imediat viral pe Instagram. „Mulţumesc mult. Hai, Roma!„, a fost mesajul lui Mourinho. Fanii au avut un banner special: „Habemous papam”. Este un joc de cuvinte care se referă la locuţiunea latină „Habemus papam” (n.r. Avem un papă).

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Reclamă

În Serie A, Mourinho este cu adevărat „special”. Când vine vorba de echipele antrenate , lusitanul este al doilea tehnician, după Antonio Conte, care are o medie excelentă, 2.18 puncte per meci. Statistica este realizată pe o medie de cel puţin 40 de meciuri, începând cu sezonul 1994-1995.

Adrian Mutu şi Jose Mourinho, revedere de senzaţie într-un amical de gală

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”. Impresarul Giovanni Becali a aranjat amicalul dintre Roma și Craiova.

E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: ‘Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul’. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma le plătește tot oltenilor. „Îți dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au și ce mai cumpără și asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”, a mai spus cunoscutul impresar.

Amicalul cu AS Roma încă nu e stabilit oficial. Dar, dacă ar fi să se întâmple, abia aștept să jucăm. N-am nicio problemă cu Mourinho, abia aștept să-l văd, să-l salut și să-i urez baftă”, a reacţionat şi Adrian Mutu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani
Diverse • 23 mart., 9:05
FOTO
„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”