Închide meniul
VIDEO & FOTO

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei şi este pregătit să stea pe banca lui AS Roma. Fanii l-au aşteptat la aeroport. „HabeMOUs papam”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2021, 17:02

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei

Profimediaimages

Mourinho a venit cu un avion privat şi a aterizat pe aeroportul Ciampino. Aproximativ 300 de fani ai capitolinilor au venit să îl vadă pe tehnicianul de 58 de ani, care a câştigat o triplă istorică pe banca lui Inter, în 2010: Champions League, campionatul şi Cupa Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho a ajuns în capitala Italiei. Fanii l-au aşteptat la aeroport

Chiar dacă erau 40 de grade la Roma, ultraşii l-au aşteptat pe Mourinho şi au fluturat steagurile clubului înfiinţat în 1927. Portughezul a fost aşteptat cu o eşarfă galben-albastră de conducătorii lui AS Roma şi i-a salutat pe suporteri în momentul în care a trecut prin dreptul lor.

Antrenorul capitolinilor a şi filmat momentul, iar clipul a devenit imediat viral pe Instagram. „Mulţumesc mult. Hai, Roma!„, a fost mesajul lui Mourinho. Fanii au avut un banner special: „Habemous papam”. Este un joc de cuvinte care se referă la locuţiunea latină „Habemus papam” (n.r. Avem un papă).

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Reclamă

În Serie A, Mourinho este cu adevărat „special”. Când vine vorba de echipele antrenate , lusitanul este al doilea tehnician, după Antonio Conte, care are o medie excelentă, 2.18 puncte per meci. Statistica este realizată pe o medie de cel puţin 40 de meciuri, începând cu sezonul 1994-1995.

Adrian Mutu şi Jose Mourinho, revedere de senzaţie într-un amical de gală

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”. Impresarul Giovanni Becali a aranjat amicalul dintre Roma și Craiova.

E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: ‘Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul’. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma le plătește tot oltenilor. „Îți dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au și ce mai cumpără și asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”, a mai spus cunoscutul impresar.

Amicalul cu AS Roma încă nu e stabilit oficial. Dar, dacă ar fi să se întâmple, abia aștept să jucăm. N-am nicio problemă cu Mourinho, abia aștept să-l văd, să-l salut și să-i urez baftă”, a reacţionat şi Adrian Mutu.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Adi Mutu nu s-a uitat la bani şi şi-a cumpărat un bolid unicat în România
Extra • 12 mart., 13:01
FOTO
Adi Mutu nu s-a uitat la bani şi şi-a cumpărat un bolid unicat în România! Cum arată „monstrul” de 451 de cai putere
Derby-ul Craiovei a luat foc
Liga 1 • 10 mart., 10:19
Derby-ul Craiovei a luat foc: „Noapte bună, măscăricilor! S-a ales praful!” Atac dur la ultraşii echipei lui Adrian Mititelu
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune