Închide meniul

Kevin De Bruyne a semnat un nou contract cu Manchester City. "Apărători, aveţi grijă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 10:39

Kevin De Bruyne a semnat un nou contract cu Manchester City. "Apărători, aveţi grijă!"

profimediaimages

Kevin De Bruyne a semnat un nou contract cu Manchester City

Manchester City a făcut anunţul pe contul oficial de Twitter, la doar o zi după victoria cu 2-1 contra lui Borussia Dortmund, din turul sferturilor Champions League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin De Bruyne a semnat un nou contract cu Manchester City

"Apărători, aveţi grijă! Suntem încântaţi să anunţăm că De Bruyne a semnat prelungirea contractului până în 2025", a fost mesajul transmis englezi.

Belgianul în vârstă de 29 de ani a reacţionat pe aceeaşi reţea de socializare. "Acasă", a scris Kevin De Bruyne, lângă o inimă albastră, precum tricourile lui City.

Reclamă

Cotat la 100 de milioane de euro, De Bruyne mai avea contract cu Manchester City până în 2023. El a refuzat iniţial prelungirea contractului, la începutul acestui an. 

Kevin De Bruyne, 255 de meciuri la Manchester City

De Bruyne a jucat în total 255 de meciuri în tricoul lui Manchester City, cu care a câştigat două titluri de campion (2018 şi 2019). A marcat 65 goluri şi a dat 105 pase de gol.

Belgianul a fost transferat în 2015, de la Wolfsburg, în schimbul a 76 de milioane de euro. El mai jucase în Premier League, la Chelsea, care l-a luat cu 8 milioane de euro de la Genk. 

Reclamă 4 / 0/3

Londonezii l-au cedat sub formă de împrumut la Werder Bremen, apoi l-au vândut lui Wolfsburg cu 22 de milioane de euro.

Recomandări
  • Kevin De Bruyne, un nou contract
  • Anunţul făcut de Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și