Închide meniul

Koeman, debut ”Clasic” pe Camp Nou! Barcelona va juca un amical cu Real Madrid

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 7:39

Koeman, debut ”Clasic” pe Camp Nou! Barcelona va juca un amical cu Real Madrid

hepta photo agency / Marc Gonzalez Aloma

Antoine Griezmann în timpul unui meci cu Real Madrid

Conform regulamentelor în vigoare din Spania, formațiilor din La Liga le este permis să dispute meciuri de pregătire doar împotriva altor cluburi din primele două ligi spaniole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Refuzată de Girona, Barca a apelat la rivalii de pe Bernabeu și au programat un joc amical pe 12 septembrie, anunță Mundo Deportivo

Ronald Koeman, debut fără Leo Messi

Cel mai probabil, antrenorul olandez nu se va putea baza pe serviciile lui Leo Messi la ora meciului.

Aflat într-o dispută contractuală cu gruparea blaugrana, argentinianul nu s-a prezentat la vizita medicală și nici la reunirea lotului sub comanda lui Koeman.

Ultimul meci amical dintre cele două cluburi legendare ale Spaniei a avut loc în iulie 2017.

Reclamă

Atunci, Barcelona s-s impus cu 3-2 prin golurile lui Messi, Rakitic și Pique.

În cadrul La Liga, cele două întâlniri oficiale din El Clasico vor fi jucate pe 25 octombrie (Camp Nou) și 11 aprilie (Madrid)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și