Închide meniul
Foto

Lacrimi, bannere și un tricou înălțat spre cer pentru Diego Maradona, pe La Bombonera! Lacrimi nesfârșite pentru fiica Dalma. ”Dreptate pentru D10S”

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 13:22

Lacrimi, bannere și un tricou înălțat spre cer pentru Diego Maradona, pe La Bombonera

Lacrimi, bannere și un tricou înălțat spre cer pentru Diego Maradona, pe La Bombonera

Profimediaimages

  • Diego Armando Maradona ar fi împlinit 61 de ani, pe 30 octombrie
  • Maradona, omagiat pe La Bombonera

În minutul 10 al meciului dintre Boca Juniors și Gimnasia La Plata (0-1), arbitrul a întrerupt partida și jucătorii și fanii au început să îi strige numele celui pe care îl consideră cel mai mare jucător din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dreptate pentru Diego Maradona

Pe tabelă, s-a derulat un film cu El Pibe de Oro și momentele importante ale carierei lui. Peluzele și tribunele au fost pline de bannere uriașe, iar un tricou agățat de zeci de baloane s-a ridicat peste stadion.

Reclamă

Dalma, fiica lui Diegol, a plâns toate aceste minute și a continuat protestul, pe marginea lojei fiind agățat un tricou cu un mesaj clar: ”Dreptate pentru D10S”. Aceasta susține că moartea tatălui ei a fost cauzată de cei din jurul lui, doctorii și psihiatrii, care nu ar fi avut grijă de el în ultima parte a vieții.

Momente uimitoare în Argentina

Fotbalul argentinian îl omagiază în acest weekend pe Diego Maradona, care dacă ar fi trăit ar fi împlinit sâmbătă 61 de ani, relatează Reuters.

Reclamă

“Astăzi, la 61 de ani de la naşterea sa, amintirea sa este mai prezentă ca niciodată. Pentru că Diego este etern”, a notat într-un mesaj Asociaţia Agentiniană de Fotbal (AFA).

AFA le-a cerut tuturor jucătorilor de la cluburile profesioniste să intre pe teren la meciuri purtând tricouri negre cu imaginea lui Maradona. Căpitanii poartă banderole în culorile Argentinei şi cu silueta lui Maradona.

Toate meciurile, inclusiv cele la nivel de amatori şi de juniori, se vor întrerupe în minutul 10 în semn de omagiu. Timp de un minut, pe fiecare stadion se va aplauda.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a murit la 25 noiembrie 2020.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: "Mi-a ucis fiul"
Diverse • 7 nov., 12:38
Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: „Mi-a ucis fiul”
Marcelo, în lacrimi după câştigarea Copei Libertadores
Fotbal extern • 5 nov., 15:05
Marcelo, în lacrimi după câştigarea Copei Libertadores! „E cel mai important titlu al meu. E clubul care m-a crescut”