Închide meniul
Foto

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez, în Arabia Saudită. Ce urmează pentru starul lui Al-Nassr

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:04

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez, în Arabia Saudită. Ce urmează pentru starul lui Al-Nassr

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina Rodriguez / Profimediaimages

Legea din Arabia Saudită îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască în aceeaşi casă cu Georgina Rodriguez, după ce starul portughez a semnat un contract fabulos cu Al-Nassr. Atacantul de 37 de ani a primit însă asigură de la „şeicii” clubului că nu va avea probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a parafat o înţelegere valabilă până în 2025 şi va încasa un salariu anual de 200 de milioane de euro. A fost prezentat în faţa a zeci de mii de fani şi aşteaptă să debuteze la noua sa echipă.

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a avut-o alături, la prezentare, pe iubita lui. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur este de şase ani într-o relaţie cu Georgina Rodriguez, cea cu care are şi doi copii. Nu au ajuns încă la altar.

Legea din Arabia Saudită le interzice cuplurilor care nu sunt căsătorite să locuiască împreună. Jurnaliştii de la sport.es, care citează Agenţia EFE, au vorbit cu doi avocaţi de la Riad şi aceştia au asigurat că „dacă îşi doresc, pot sta în aceeaşi casă”

Deşi legile interzic convieţuirea fără act de căsătorie, autorităţle au început să închidă ochii şi să nu acuze pe nimeni. Desigur, aceste legi pot fi folosite atunci când este o problemă sau o infracţiune„, a precizat unul dintre aceştia.

Reclamă

Autorităţile din Arabia Saudită nu se amestecă în această chestiune, în cazul expatriaţilor. Totuşi, legea continuă să interzică coabitarea în afara căsătoriei„, a transmis celălalt avocat.

Totuşi, Cristiano Ronaldo a fost asigurat că nu va avea nicio problemă cu legile, mai ales că este imaginea Arabiei Saudite la mijloc.

Familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări„, a declarat Cristiano Ronaldo la prezentare.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo va locui într-un palat desprins din filme

Pe lângă salariul astronomic, care îl transformă în cel mai bine plătit fotbalist din istorie, CR7 va avea la dispoziție un palat unde va locui alături de familie.

Potrivit KSA Sports, Cristiano Ronaldo a primit din partea conducătorilor lui Al-Nassr 5 mașini de lux și o vilă de „5 stele” în Riad, în care lusitanul va beneficia de toate condițiile, la cel mai înalt nivel.

În palatul său, Ronaldo va beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.400 de euro, în fiecare minut 373 de euro și în fiecare secundă 6,2 euro.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr
  • La prezentarea, CR7 a avut-o alături pe Georgina Rodriguez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și