Închide meniul

Mai rău decât la FCSB! Un club legendar are 16 jucători infectați cu noul coronavirus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2020, 12:39

Mai rău decât la FCSB! Un club legendar are 16 jucători infectați cu noul coronavirus

Profimedia

16 jucători de la Flamengo au coronavirus

În acest context, Flamengo a cerut amânarea meciului de duminică, din campionatul Braziliei, cu Palmeiras. Pe lângă cei 16 jucători depistați pozitiv cu noul coronavirusm, antrenorul şi medicul echipei sunt și ei infectați. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru Flamengo, Palmeiras a refuzat amânarea meciului.

"Nu ne surprinde că Palmeiras a fost împortiva amânării. Totuşi sper că federaţia va analiza problema cu seriozitate şi se va gândi în primul rând la sănătate", a declarat Rodrigo Dunshee, vicepreşedintele clubului Flamengo, conform news.ro. 

Flamengo are doar nouă jucători de câmp şi trei portari apţi pentru meci.

FCSB are 15 jucători infectați cu noul coronavirus

O situație similară ca în Brazilia există și în România. FCSB are numai puțin de 15 jucători infectați cu noul coronavirus.

Reclamă

Lista jucătorilor de la FCSB infectaţi cu noul coronavirus

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și