Închide meniul

Messi și Ronaldo, văzuți prin ochii lui Mircea Lucescu! ”Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale!” / ”Ronaldo are nevoie de ajutorul tuturor!” 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 octombrie 2020, 17:32

Messi și Ronaldo, văzuți prin ochii lui Mircea Lucescu! ”Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale!” / ”Ronaldo are nevoie de ajutorul tuturor!” 

Target Press / Cid-Fuentes Cebolla via Hepta

Messi și Ronaldo în El Clasico

Lucescu, provocat de UEFA, i-a caracterizat pe cei mai buni jucători din lume, la ora actuală. Primul duel de 5 stele, pentru Lucescu, va fi cu starul portughez, în Dinamo Kiev – Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: ”Sunt diferiți, dar ambii sunt jucători cu adevărat puternici”

M-am întâlnit cu ei de multe ori, dar nu și jucătorii mei. Va trebui să le explic cum sunt. Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale pe spații mici, unde se bazează pe accelerația sa, pe încrederea în sine și pe driblinguri.

Ronaldo e un jucător diferit, pentru că îi place să înscrie atât de mult încât are nevoie de spații mai mari. El are nevoie de ajutorul tuturor, de ajutorul coechipierilor.

Messi poate face multe lucruri de unul singur. Ronaldo are capacitatea aceasta în careu sau la 20 de metri de poartă, când încearcă să profite de culoarele produse de alții și marchează. Sunt diferiți, dar ambii sunt jucători cu adevărat puternici”, a spus Mircea Lucescu pentru UEFA.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și