Închide meniul
Foto

Mesut Ozil, umilit de Florentino Perez și Jose Mourinho: „Iubita ta s-a culcat cu tot vestiarul!” Ce legătură are Mutu cu noul scandal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2021, 18:55 / Actualizat: 19 iulie 2021, 19:37

Mesut Ozil, umilit de Florentino Perez și Jose Mourinho: „Iubita ta s-a culcat cu tot vestiarul!” Ce legătură are Mutu cu noul scandal

Mesut Ozil, umilit de Florentino Perez și Jose Mourinho

Profimedia

În timpul unei conversații din 2012, Florentino Perez ar fi râs despre viața personală a lui Mesut Ozil. Nici Jose Mourinho, antrenorul de atunci al galacticilor, nu l-a menajat pe jucătorul german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesut Ozil, umilit de Florentino Perez și Jose Mourinho

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor„, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Potrivit presei din Spania, Perez s-ar fi referit la modelul venezuelean Aida Yespica. Aceasta ar fi fost şi iubita lui Adrian Mutu, în 2005, când acesta evolua la Juventus.

Instagram
Instagram

3 ani a jucat Mesut Ozil la Real Madrid, în perioada 2010-2013. Alături de galactici, germanul a cucerit un titlu în La Liga, o Cupă a Spaniei și o Supercupă.

Reclamă

Înregistrări scandaloase cu Florentino Perez

Florentino Perez a atacat pe toată lumea. Primii pe listă au fost Iker Casillas, Raul, Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho.

„Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine, a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult… Dar e unul dintre marii escroci. El și Raúl, cei mai mari escroci ai Madridului. Raúl, primul, Casillas, al doilea.

Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc”, ar fi spus Florentino Perez, în 2006.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo e nebun. Tipul acesta este un imbecil, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultimele prostii pe care le-a făcut le-a văzut toată lumea… De ce crezi că face prostia asta?

Ronaldo și Mourinho sunt tipi cu un ego teribil, doi răsfăţaţi. Nu văd realitatea. Ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar fi altfel. Pentru că vorbim de mulți bani în domeniul drepturilor de imagine. Cu acea față pe care o au, cu acel mod sfidător, pe care toată lumea nu-l place… Publicitatea este opusul!”, ar fi spus Perez.

Au urmat Guti și Luis Figo. Florentino Perez nu şi-a explicat de ce, după ce s-a retras, Guti a fost angajat de cei de la Ser şi Cope pe postul de comentator.

„Guti este un imbecil… ca o capră. El este cel mai mare duşman al său. Este un imbecil şi la fel sunt şi cei de la Cope. Îi va lăs în aer, nu va merge aşa ceva„, se aude pe înregistrare Florentino Perez, potrivit Mundo Deportivo.

Câştigat două titluri în La Liga şi UEFA Champions League, Luis Figo a fost făcut praf.

Figo este un jucător care distruge vestiarul. Este un fiu de ****, aşa cum a fost şi Raul. Cei mai răi au fost Figo şi Raul” a fost atacul lui Perez.

 

Reclamă
Recomandări
  • Mesut Ozil, umilit de Perez și Mourinho
  • Înregistrări scandaloase cu președintele lui Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și