Închide meniul

Mircea Lucescu, făcut praf de ultraşi, chiar dacă e la un pas de dublă cu Dinamo Kiev. "Vom striga `Lucescu, go away!` şi dacă va câştiga Champions League"

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 7:16

Mircea Lucescu, făcut praf de ultraşi, chiar dacă e la un pas de dublă cu Dinamo Kiev. "Vom striga `Lucescu, go away!` şi dacă va câştiga Champions League"

Twitter

Fanii lui Dinamo Kiev au răbufnit la adresa lui Mircea Lucescu

  • Mircea Lucescu, atacat dur de fanii lui Dinamo Kiev
  • Echipa lui Il Luce e aproape de event

"Vara trecută, mișcarea fanilor Dinamo Kiev a decis să renunțe la sprijinul activ pentru echipă, cât timp Lucescu este antrenorul principal. Motivul acestei decizii nu are legătură cu calitatea profesională a românului, ci cu calitățile sale umane, de care cu siguranță nu suntem mulțumiți. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, în conflict cu ultraşii lui Dinamo Kiev

În consecință, această decizie nu se va modifica indiferent de numărul de trofee câștigate. Chiar dacă Dinamo câștigă UEFA Champions League pentru Kiev, tot se va auzi din tribune: „Lucescu, go away!”

Lucescu nu are loc la Dinamo Kiev! Acesta este punctul nostru de vedere, avem dreptul la el și îl vom apăra clar, consecvent și de la meci la meci", au scris ultraşii lui Dinamo, într-o postare pe Instagram. 

Reclamă

Mircea Lucescu, aproape de dublă cu Dinamo Kiev

Chiar dacă antrenorul român a obţinut calificarea în finala Cupei, a avut un schimb dur de replici cu suporterii lui Dinamo Kiev. A fost nevoie de intervenţia rapidă a forţelor de ordine pentru ca situaţia să nu degenereze.

"Il Luce" a şi avut o reacţie imediat după cea de-a 9-a victorie consecutivă a lui Dinamo Kiev în competiţiile interne.

Reclamă

"Comportamentul ultraşilor? Eu nu îi consider fani! Eu sunt interesat doar de rezultatele pe care le obţinem. Vreau să o cresc pe Dinamo şi să o duc în Champions League. Dacă ei vor să protesteze, atunci să îşi dea masca jos ca să îi pot vedea.

Cei care încurajează echipa şi mă susţin sunt adevăraţii fani. Ceilalţi nu pot fi numiţi fani, pentru că nu sunt alături de jucători!", a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

În vârstă de 75 de ani, Mircea Lucescu va lupta pentru trofeul Cupei cu învingătoarea dintre FC Oleksandria şi Zoria Luhansk, pe data de 12 mai, la Ternopil.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va cuceri titlul, Mircea Lucescu va ajunge la al 9-lea campionat în Ucraina. "Il Luce" a petrecut 12 ani la Șahtior şi a cucerit 8 titluri (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), dar şi Cupa UEFA, în 2009. Antrenorul român are peste 500 de partide pe banca formației din Donețk.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său