Închide meniul

Mircea Lucescu, primele explicaţii după imaginile memorabile când a pus mâna pe lopată ca să deszăpezească terenul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 15:28

Mircea Lucescu, primele explicaţii după imaginile memorabile când a pus mâna pe lopată ca să deszăpezească terenul

Captură Youtube Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a pus mâna pe lopată

În ziua partidei, Mircea Lucescu a pus mâna pe lopată şi a ajutat la deszăpezirea terenului. Imaginile au devenit virale şi au făcut înconjurul planetei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acela a fost un moment… băieţii terminaseră de curăţat terenul şi rămăsese o porţiune foarte mare cu zăpadă şi atunci am luat lopata ca să dau un exemplu pentru că nu şi-au terminat treaba niciunul dintre cei care au lucrat în zona aceea. Nu a fost nicio altă intenţie din partea mea decât aceea de a reuşi să curăţăm terenul", a declarat Mircea Lucescu într-o conferinţă de presă. 

Lucescu, la 75 de ani, a pus mâna pe lopată și a început să deszăpezească gazonul. Imaginile cu antrenorul român au devenit imediat virale. 

În primul meci din 2021, Dinamo Kiev s-a impus cu 3-1 și se menține pe primul loc în Ucraina.

Mircea Lucescu vrea titlul cu Dinamo Kiev

Românul vrea să cucerească titlul în Ucraina și cu Dinamo Kiev. 

Reclamă

11 victorii, 3 remize și o singură înfrângere este bilanțul lui Mircea Lucescu, în acest sezon, la Dinamo Kiev. Șahtior, principala urmăritoare, este neînvinsă în campionat.

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev în iulie 2020. El a devenit, în acest sezon, cel mai vârstnic antrenor din istoria UEFA Champions League. 75 de ani are Mircea Lucescu.

Românul a petrecut 12 ani pe banca lui Șahtior Donețk. Acesta a cucerit opt titluri de campion în Ucraina și Cupa UEFA în anul 2009. Lucescu are peste 500 de partide pe banca lui Șahtior.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și