Închide meniul

“Mondialul din 2022 va fi competiţia lui Lionel Messi!". Planul de milioane al șeicilor de la PSG. Ce rol va avea acesta în Qatar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 18:35

“Mondialul din 2022 va fi competiţia lui Lionel Messi!". Planul de milioane al șeicilor de la PSG. Ce rol va avea acesta în Qatar

Zuma Press / Joaquin Corchero via Hepta

PSG îl vrea pe Lionel Messi

Potrivit publicației diariogol, șeicii plănuiesc să-l transforme pe Lionel Messi în principalul “ambasador” al Cupei Mondiale din Qatar din 2022. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, dorit insistent la PSG 

Organizația Qatar Sports Investments, cea de la conducerea parizienilor, are o influență importantă în țara care urmează să organizeze următorul Campionat Mondial. “PSG se va asigura că Mondialul din 2022 va fi competiția lui Lionel Messi”, notează sursa citată.  

“Această relație dintre PSG și Qatar este bazată pe entuziasm și pasiune pentru fotbal. Încă cred că oamenii nu apreciază pe cât ar trebui această dedicare. Doar priviți cum a reușit să se transforme PSG”, a spus Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, pentru France Football.

Un alt atu al șeicilor îl reprezintă contractul de milioane pe care sunt gata să-l pună la dispoziția starului argentinian. Cea mai bună ofertă a Barcelonei nici măcar nu se poate compara cu ceea ce pot propune șefii formației franceze. 

“Jucători remarcabili precum Lionel Messi vor fi mereu pe lista lui PSG. Nu este timpul acum să vorbim sau să visăm despre asta. Dar suntem poziționați la masa celor care urmăresc îndeaproape această situație. De altfel, nu ne-am așezat încă la masă, dar scaunul nostru la negocieri este deja asigurat. Patru luni în fotbal înseamnă o eternitate, în special în aceste vremuri”, a mai afirmat Leonardo. 

Reclamă

PSG i-ar reuni pe Messi și Neymar 

PSG deja și-a atras în propria tabără un jucător deosebit de important de la Barcelona. Neymar ajungea pe Parc de Prince în 2017 și devenea cel mai scump jucător al planetei. 

Brazilianul a declarat în mai multe rânduri că își dorește să joace din nou alături de Lionel Messi. La aflarea acestor afirmații ale lui Neymar, fanii Barcelonei au crezut că fostul lor jucător va reveni pe Camp Nou. Deznodământul ar putea să fie însă total opus. 

Dacă oferta și planul șeicilor se vor concretiza, Messi va avea de luat o grea decizie. Totul depinde și de rezultatele Barcelonei din acest sezon, însă perspectiva reunirii cu Neymar într-o echipa care să-i ofere șansa lui Messi să câștige din nou UEFA Champions League s-ar putea dovedi factorul decisiv. Planul șeicilor de “a-i pune la dispoziție” Cupa Mondială starului argentinian este în continuare de urmărit. 

Reclamă 4 / 0/3

Cum afectează alegerile de la Barcelona negocierile cu Lionel Messi

Barcelona nu renunţă la luptă şi vrea să îl păstreze pe Messi. Alegerile pentru funcţia de preşedinte au fost însă decalate. Astăzi, s-a anunţat că noua dată va fi 7 martie. Joan Laporta, unul dintre candidaţi, a avertizat că tocmai aceste amânări scad şansele de a-l păstra pe Messi.

Argentinianul ar vrea un plan stabil la clubul de pe Camp Nou, oferit de o nouă conducere, pentru a putea lupta din nou la câştigarea Champions League.  

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.​ 
Recomandări
  • Planul șeicilor de la PSG
  • De ce poate pierde Barcelona lupta cu echipa franceză

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și