Închide meniul

News Alert | Ionuţ Radu are coronavirus! Anunţul oficial făcut de Inter

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 10:40

News Alert | Ionuţ Radu are coronavirus! Anunţul oficial făcut de Inter

Zuma Press / Matteo Bottanelli

Ionuţ Radu are Covid-19

Încă doi jucători de pe Meazza au fost testaţi pozitiv, Roberto Gagliardini şi Radja Nainggolan. Înaintea lor, fuseseră infectaţi Alessandro Bastoni şi Milan Skriniar.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a revenit la Inter

El a venit la Inter în vară şi va fi rezervă pentru Samir Handanovic. Ionuț Radu s-a întors la Milano după un sezon plin de încercări pe care l-a început titular la Genoa, fiind apoi împrumutat la Parma, echipă pentru care nu a înregistrat nici o apariţie.

Radu a fost achiziționat de Inter încă din 2013, dar, cu Samir Handanovic încă în plină formă, românul a fost împrumutat la diverse echipe, reuşind să se afirme la Genoa şi fiind împrumutat la începutul lui 2020 la Parma, echipă pentru care nu a apărat nici măcar un minut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și