Închide meniul
Foto

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren! Explicaţii uluitoare: „Nu am nicio vină!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 18:07

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren! Explicaţii uluitoare: „Nu am nicio vină!”

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren

Arbitrul Halil Umut Meler, după meciul Ankaragucu - Rizespor/ Colaj Profimedia

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren, nu a întârziat să apară. Faruk Koca a oferit o explicaţie uluitoare, după ce s-a năpustit asupra centralului, care a ajuns ulterior în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente uluitoare la finalul meciului dintre Ankaragucu şi Rizespor. Preşedintele formaţiei la care evoluează Olimpiu Moruţan l-a bătut pe arbitru chiar pe teren.

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren

Imediat după ce a fost lovit, centralul a căzut pe gazon, în încercarea de a se apăra. Acesta a fost călcat în picioare ulterior, în ambuscada creată. Imaginile din galeria foto de la finalul articolului au un puternic impact emoţional.

După acest episod uluitor, preşedintele clubului la care joacă Olimpiu Moruţan a fost arestat, alături de alte două persoane. Faruk Koca a oferit şi prima reacţie, declarând că este responsabil doar pentru palma pe care i-a dat-o arbitrului, şi nu şi pentru ce a urmat.

Acesta a mai declarat că lovitura pe care i-a dat-o arbitrului nu i-ar fi cauzat acestuia hematomul, mărturisind că intenţia sa nu a fost de a-l lovi pe central.

Reclamă

„Eu doar am vrut să protestez verbal și să-l scuip în față pe arbitru. I-am dat o palmă peste față, palma mea nu i-a cauzat hematomul.

După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare 5-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon.

M-am luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a declarat Faruk Koca, conform dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Başkanul lui Ankaragucu, care l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitru, a fost arestat

Başkanul lui Ankaragucu, Faruk Koca, cel care l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitru, a fost arestat! Jurnaliştii turci anunţă că preşedintele echipei la care joacă şi Olimpiu Moruţan a fost dus la Închisoarea Sincan. Alături de el sunt şi alţi doi agresori, care l-au lovit cu picioarele pe Halil Umut Meler.

„A fost iniţiată ancheta judiciară împotriva celor responsabili de atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler, la finalul meciului Ankaragucu – Caykur Rizespor”, anunţase Ministrul Justiţiei, Yilmaz Tunc.

Faruk Koca şi alţi cinci atacatori ai arbitrului au fost duşi imediat după meci la audieri. Trei dintre aceştia, inclusiv başkanul clubului, au primit mandat de arestare şi au ajuns la închisoare.

„Suspecţii F. K., Ş. Y.S. şi K. C. au fost arestaţi pentru lovire. S-a solicitat control judiciar, în conformitate cu articolul 6222 SY pentru suspecţii R. K., O. O.U, V. D, care au intrat pe teren la finalul meciului„, a precizat Yilmaz Tunc, potrivit fanatik.tr.com.

În afara răspunderii penale, Faruk Koka riscă şi sancţiuni sportive. Sursa citată anteror anunţă că başkanul lui Ankaragucu nu va mai fi vreodată la conducerea clubului. Suspendarea prevăzută în regulamentele din campionatul Turciei, pentru un astfel de incident, este cuprinsă între 2 ani şi „pe viaţă”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și