Închide meniul

PSG confirmă planul pentru transferul monstruos al lui Lionel Messi: "Am făcut o rezervare la masa negocierilor"

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 13:43

PSG confirmă planul pentru transferul monstruos al lui Lionel Messi: "Am făcut o rezervare la masa negocierilor"

Profimedia

Lionel Messi

  • PSG pregăteşte transferul lui Lionel Messi
  • Anunţul făcut de oficialii campioanei Franţei

Printre posibilele destinaţii ale lui Lionel Messi sunt cele două puteri financiare: Manchester City şi PSG. Oficialii campioanei Franţei au confirmat deja interesul pentru Lionel Messi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mari fotbaliști precum Messi sunt mereu pe lista noastră la PSG. Dar încă nu e momentul să vorbim despre asta, nu e nici momentul să visăm la asta.

Dar suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi, suntem foarte atenți, chiar am făcut o rezervare la masa negocierilor…Mai sunt 4 luni, în fotbal asta înseamnă o eternitate, mai ales în aceste vremuri” a declarat Leonardo într-un interviu pentru France Football.

Reclamă

Lionel Messi a pierdut Supercupa Spaniei cu Barcelona

Lionel Messi a pierdut Încă un trofeu cu Barcelona: Supercupa Spaniei cu Bilbao, scor 2-3. Mai mult, Messi a fost eliminat. Starul argentinian nu mai fusese eliminat niciodată, într-un meci oficial. A fost nevoie de 15 ani petrecuţi în tricoul Barcelonei şi 753 de meciuri.

"E mai bine să nu vorbesc, am înţeles că Messi a faultat. Nu ştiu câte faulturi au comis adversarii împotriva lui. Messi a încercat să dribleze şi nu a putut. Dacă îl iert? Trebuie mai întâi să revăd faza", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Reclamă

"Nu este nevoie să intrăm în polemici. Agresiunea lui Messi mi se pare clară. În final, neputinţa e normală, dar acum nu mai contează", a precizat Asier Villalibre.

Pentru reacţia nervoasă din prelungirile disputei cu Bilbao, Messi riscă să fie suspendat între 2 şi 4 meciuri. Faultul a fost făcut fără minge, astfel că va lipsi sigur atât în meciul din Cupa Spaniei cu Cornella, cât şi în La Liga cu Elche.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!