Închide meniul

Radu Drăguşin, "la 48 de ore" de o mutare spectaculoasă! Anunţul făcut de italieni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 9:46

Radu Drăguşin, "la 48 de ore" de o mutare spectaculoasă! Anunţul făcut de italieni

ProfimediaImages

Radu Drăguşin, aproape de un transfer în Serie A

Astfel, conform tuttomercatoweb.com, Drăguşin ar ajunge la Sassuolo, sub formă de împrumut, iar echipa lui Chiricheş l-ar trimite la Torino pe Gianluca Scamacca (22 de ani), atacant care ar urma să devină rezerva lui Alvaro Morata. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin ar putea fi împrumutat la Sassuolo

Chiar dacă sursa citată nu specifică dacă Drăguşin va fi împrumutat sau cedat definitiv, prima variantă pare cea mai probabilă, mai ales că Juventus face tot posibilul să-i prelungească înţelegerea stopperului.

"După meciul cu Napoli, din Supercupa Italiei, asaltul final ar trebui să înceapă. Negocierile sunt în desfășurare, iar următoarele 48 de ore vor fi decisive", scriu italienii. 

Radu Drăguşin, debut ca titular la Juventus

Radu Drăgușin a fost titular în premieră pentru Juventus în meciul cu Genoa, din Cupa Italiei. Românul i-a avut alături, în defensivă, pe Chiellini și Demiral.

Radu Drăgușin are 18 ani și a ajuns la juniorii lui Juventus în 2018. El a bifat 17 apariții pentru echipa Primavera a bianconerilor. Cota sa de piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și