Închide meniul

Radu Drăguşin, soluţia salvatoare pentru Andrea Pirlo. Cum ar putea deveni românul titular de bază la Juventus. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2021, 12:38

Radu Drăguşin, soluţia salvatoare pentru Andrea Pirlo. Cum ar putea deveni românul titular de bază la Juventus. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Profimediaimages

Radu Drăguşin poate fi titular în următoarea etapă din Serie A

Anunţul a fost făcut chiar de jurnaliştii de la Gazetta dello Sport. Aceştia îl văd pe Drăguşin drept singura opţiune viabilă pe care o are antrenorul bianconerilor. Bonucci şi Chiellini sunt accidentaţi, iar Danilo este suspendat după ce a primit al 5-lea cartonaş galben cu Crotone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin poate fi titular în premieră în Serie A

"Soluția firească este titularizarea lui Radu Drăgușin, fundaşul central născut în 2002 şi adus de la U22 la prima echipă. Românul a debutat deja atât în Cupa Italiei, în Liga Campionilor cu Dinamo Kiev și, pentru un minut, cu Genoa, în Serie A. 

În aceste zile el îşi poate da acordul pentru reînnoirea pe cinci ani a contractului care expiră în iunie. Drăguşin are mulți pretendenți deja la ușă", se anunţă în sursa citată.

Dacă va semna o nouă înţelegere, Drăguşin are şansa de a câştiga un salariu uriaş. Juventus îi oferă un milion de euro pe an! Negocierile s-au prelungit pentru că fundaşul României U21 a cerut asigurări că va rămâne în lotul echipei de seniori şi că i se va da şansa să joace.

Drăguşin nu duce lipsă de ofertă. Trei echipe din Anglia încearcă să îl convingă să semneze cu ele. Este vorba de Tottenham, Newcastle şi Crystal Palace.

Reclamă

Radu Drăgușin, alături de Cristiano Ronaldo după câștigarea Supercupei Italiei

La finalul lunii trecute, Juventus a învins-o pe Napoli, scor 2-0, și a câștigat Supercupa Italiei. Radu a participat la sărbătoarea campionilor din Serie A. Chiar dacă a fost rezervă, Drăgușina obținut primul trofeu din cariera de profesionist.

Radu Drăgușin s-a pozat cu trofeul alături de starul lui Juventus. Cristiano Ronaldo a marcat în Supercupa Italiei, iar cu acest gol a devenit cel mai prolific marcator din istoria fotbalului. a ajuns la 760 de reușite în întreaga carieră și l-a depășit pe Josef Bican.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fundaşul de 19 ani are o cotă de piaţă de 800.000 de euro
  • Trei echipe din Anglia l-au ofertat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și