Închide meniul

Reacţia lui Marius Şumudică după ce a fost făcut "ţigan" la o televiziune din Turcia: "A dat maşina cu lapte peste mine!" Ce arbore genealogic are

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 19:21

Reacţia lui Marius Şumudică după ce a fost făcut "ţigan" la o televiziune din Turcia: "A dat maşina cu lapte peste mine!" Ce arbore genealogic are

Abaca Press / AA via Hepta

Martius Şumudică, reacţie după ce a fost făcut "ţigan" în Turcia

 Antrenorul român al lui Gaziantep a fost numit "ţigan" de către un fost jucător turc, Erman Toroglu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut așa ceva, unde se crede? Se comportă ca un țigan, e un țigan”, a spus Erman Toroglu, un fost jucător turc.

"Nu mai vorbiţi aşa!", a fost reacţia moderatorului, dar acesta nu s-a potolit. ”Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerșetor?”, a adăugat Toroglu, spre stupefacţia tuturor.

Marius Şumudică: "M-a jignit respectivul om"

Marius Şumudică a avut o reacţie elegantă după derapajul grobian al turcilor la adresa sa. 

"Am auzit şi am citit. Nu e normal ce s-a întâmplat. Nu poţi să fi făcut cum am fost făcut. Când trece lumea pe lângă mine îmi spune că a dat maşina de lapte peste mine. Eu nu am nimic cu etnia romă, eu sunt român, părinţii mei sunt români. M-a jignit respectivul om, dacă el a considerat că e normal şi asta e educaţia dânsului, eu nu pot să fac asta şi să îi răspund. Chiar nu vreau să îi răspund şi nici nu m-a mişcat foarte mult asta, pe cuvântul meu de onoare. Adevărul deranjează de obicei. M-a insultat, asta este", a spus Şumudică la Digi Sport.

Reclamă

Scandal uriaş cu Sebastian Colţescu

Finalul lui 2020 a adus un scandal monstru de rasism, în care a fost implicat Sebastian Colţescu. Acesta l-a numit "negru" pe Pierre Webo, secundul lui Instanbul BB, în timpul meciului cu PSG, din Champions League.

"La meciul cu Başakşehir, conaţionalul meu a făcut o mişcare greşită, am apărat adevărul şi am spus că au dreptate", spunea atunci Şumudică.

Centralul român, care era rezerva lui Ovidiu Hațegan la acel meci, i-a indicat arădeanului, prin expresia: "ăla negru", cui trebuie să-i arate cartonașul roșu. Este vorba despre secundul celor de la Basaksehir, Pierre Webo. Turcii "au luat foc" și de acolo a început o întreaga nebunie.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii celor două echipe, în frunte cu Demba Ba, Neymar sau Mbappe, au fost scandalizați. Aceștia au refuzat să mai joace, iar meciul a fost reprogramat a doua zi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și