Închide meniul

Reacţia lui Steven Gerrard, după primul titlu câştigat de Liverpool în ultimii 30 de ani. Cuvinte URIAŞE pentru Klopp

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 10:02

Reacţia lui Steven Gerrard, după primul titlu câştigat de Liverpool în ultimii 30 de ani. Cuvinte URIAŞE pentru Klopp

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Steven Gerrard este un simbol al lui Liverpool

Printre cei care au reacţionat după triumful istoric al celor de la Liverpool a fost şi Steven Gerrard, legendarul fost jucător de pe Anfield şi actual antrenor al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Felicitări Liverpool pentru câștigarea Premier League. O performanță incredibilă din partea unui grup de jucători fantastici, conduși de un manager de clasă mondială. În cele din urmă, acest titlu este și al fanilor care așteaptă de 30 de ani un campionat. Trofeul e al lor în primul rând! Să înceapă petrecerea", a scris Gerrard pe Instagram.

Steven Gerrard nu a câştigat niciodată titlul cu Liverpool

Steven Gerrad este considerat cel mai mare jucător din istoria "cormoranilor", deşi nu a câştigat niciodată titlul. A jucat 18 ani la formaţia de pe Anfield şi are în palmares multe alte trofee. Gerrard a jucat 453 de meciuri, a marcat 101 goluri, şi a câştigat Cupa și Supercupa Angliei în 2001 și 2006, Cupa Ligii în 2001, 2003 și 2012, Cupa UEFA în 2001, UEFA Champions League în 2005, Supercupa Europei în 2001 și 2005.

Jurgen Klopp a adus primul titlu pentru Liverpool, după 30 de ani de aşteptare

Liverpool a câştigat titlul în Premier League după o pauză de 30 de ani. În cele 7 etape rămase nu mai poate fi ajunsă de Manchester City, care a pierdut cu Chelsea, scor 1-2.

La 12 luni după ce au devenit campionii Europei, jucătorii lui Jurgen Klopp au obţinut şi cel mai râvnit trofeu. Din cauza pandemiei nu se pot bucura pe străzi, aşa cum au făcut-o după ce au câştigat UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și