Închide meniul

Remiză pentru Dan Petrescu în Turcia! Kayserispor a avut om în plus încă din minutul 26

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 11:46

Remiză pentru Dan Petrescu în Turcia! Kayserispor a avut om în plus încă din minutul 26

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu

Kayserispor, echipă antrenată de Dan Petrescu, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, cu Ankaragucu. Săpunaru a intrat pe teren în minutul 82, dar nu echipa lui Dan Petrescu tot nu a reuşit să înscrie, deşi a jucat mai bine de o oră cu un om în plus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, formaţia lui Petrescu a urcat pe locul 15, cu 25 de puncte, iar Ankaragucu este pe locul 20, penultimul, cu 19 puncte.

Dan Petrescu nu se poate baza pe Denis Alibec

Dan Petrescu nu se poate baza în această perioadă pe Denis Alibec. Atacantul s-a operat în Spania şi va rata, inclusiv, meciurile de debut ale naţionalei în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar: cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Denis Alibec s-a accidentat pe 19 ianuarie, în meciul cu Başakşehir. Atunci, Alibec s-a accidentat după ce a reuşit o dublă de senzaţie.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și