Închide meniul
Foto

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2024, 9:38

Reclamă
Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă. Internaţionalul român este aproape de a reveni în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Scoţia anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles cu italienii de la Fiorentina, acolo unde a mai fost legitimat 2016 – 2018. Rangers vrea pentru Ianis suma plătită în 2020 la Genk: 3.500.000 de euro.

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă

„Este de așteptat ca playmakerul român Ianis Hagi să plece de pe Ibrox fără să mai revină la club, pentru pregătirea dinaintea sezonului. După ce a petrecut un an în Spania, la Alaves, sub formă de împrumut, el s-ar fi înțeles cu Fiorentina.

Rămâne de văzut dacă italienii vor plăti suma cerută de Rangers, 3 milioane de lire sterline (n.r. 3,5 milioane de euro), dar interesul este unul clar. Dacă totul va merge conform planului, Rangers va încasa pentru Ianis Hagi suma plătită în 2020 celor de la Genk”, au scris cei de la rangersnews.uk.

De cealaltă parte, italienii au dezvăluit şi ce salariu va avea Ianis Hagi la Fiorentina.

Reclamă
Reclamă 4

„Născut în 1998, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția, după ce s-a înțeles deja cu Fiorentina pentru un salariu de 1 milion de euro pe sezon. Prețul fotbalistului se ridică la 3,5 milioane de euro, iar mutarea nu a fost confirmată oficial, deocamdată. Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța și fostul agent al lui Ianis Hagi, ar avea un rol important în negocierile secrete.”, scrie fiorentinanews.com.

„Şi dacă aş şti, nu v-aş spune. Nu cred că ar trebui să vorbiţi cu mine, ci cu Ianis. Deci cu el ar trebui să vorbiţi, poate de mâine încolo”, a spus şi Gică Popescu pentru Sportpesurse.ro.

Fotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!”

Elena Hagi a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe ringul de dans. Soţia internaţionalului român a imortalizat momentul superb. Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea cu peste 700 de invitaţi a avut loc la Domeniul Ştirbey.

Reclamă

La mai bine de o săptămâna de la nunta sa cu internaţionalul român, Elena Hagi a postat o serie de fotografii, pe contul său de Instagram. Într-una dintre imagini a fost surprins şi Gică Hagi, dansând alături de fiul său.

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Credeţi că ne-am distrat?”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Elena Hagi. (VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI DE LA NUNTA LUI IANIS HAGI)

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:36

Cum poate scrie istorie David Popovici pentru România la Jocurile Olimpice 2024: „E numele la care se gândeşte toată lumea”

10:58

„Au probleme mari!” Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am vorbit cu un partener din Israel”

10:40

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: „Să sărbătorim”

10:19

EXCLUSIVToto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”

9:16

Avertisment dur pentru Gică Hagi, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Decât să accepți să te faci de râs mai bine stai acasă”

8:42

Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson: „Regele”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 5 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și