Închide meniul

Sergio Aguero nu vrea să audă de Barcelona: "Stop! Încă sunt la Manchester City"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 6:00

Sergio Aguero nu vrea să audă de Barcelona: "Stop! Încă sunt la Manchester City"

profimediaimages

Sergio Aguero nu vrea să audă de Barcelona

Noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta,  vrea să facă o echipă stelară pe Camp Nou. Acesta le-a promis fanilor că va reconstrui primul "11" din temelii. Printre jucătorii pe care i-a menționat se numără și Sergio Aguero de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul mai are doar șase luni de contract în Anglia. Laporta vrea să dea lovitura și să-l aducă la Barcelona. Aguero a vorbit în premieră despre un posibil transfer pe Camp Nou. 

Sergio Aguero, despre transferul la Barcelona

Deși încă nu și-a prelungit contractul, atacantul de 32 de ani este cu gândul la Manchester City. Aguero este de 10 ani în Premier League.

"Toată lumea a scris despre Barcelona. Haideți să așteptăm puțin, să privim situația. Stop! Încă sunt la Manchester City", a spus Aguero într-un live pe Twitch, citat de Marca.

Reclamă

Aguero este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid. Mai mult, el este foarte bun prieten cu Lionel Messi. 

În 2011 a ajuns Sergio Aguero la Manchester City. Argentinianul are 382 de apariții și 256 de goluri în tricoul "cetățenilor". Este cel mai bun marcator din istoria lui City.

Joan Laporta îl vrea și pe Erling Haaland

Laporta e pregătit să plătească sume uriașe pentru reconstrucția Barcelonei. Dacă Aguero ar veni liber de contract, Erling Haaland ar costa aproximativ 100 de milioane de euro. Asta pentru că agentul Mino Raiola are un comision uriaş, de 25 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Norvegianul de 20 de ani e cotat la 110 milioane de euro şi are încă un sezon senzaţional. A marcat 31 de goluri în cele 29 de meciuri disputate în toate competiţiile. El şi-a trecut în cont şi 8 pase decisive.

Va fi complicat ca Barcelona să-i transfere și pe Aguero și pe Haaland. Tinând cont de problemele financiare ale catalanilor, Laporta va avea o vară complicată. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și