Închide meniul

Sergio Aguero nu vrea să iasă din casă până la apariția vaccinului împotriva Covid-19. "Și ceilalți jucători sunt speriați"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2020, 6:59

Sergio Aguero nu vrea să iasă din casă până la apariția vaccinului împotriva Covid-19. "Și ceilalți jucători sunt speriați"

Profimediaimages

Sergio Aguero, speriat de riscul infectării cu coronavirus

  • Aguero este golgheterul lui Manchester City
  • Argentinianul a înscris de 16 ori în acest sezon
  • Atacantul de 31 de ani își face griji că s-ar putea infecta

Argentinianul nu crede că "Project Restart" are șanse de reușită. Conform acestei inițiative, jucătorii ar urma să intre 14 zile în carantină, iar sezonul s-ar relua pe 8 iunie. La antrenamente, fotbaliștii ar trebui să poarte măști de protecție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero, speriat de coronavirus

Aguero își face griji că ar putea fi chemat la baza de pregătire a campioanei Angliei. Atacantul de 31 de ani le-a transmis conducătorilor Federației să nu ia decizii pripite.

"Majoritatea jucătorilor sunt speriați, pentru că au familie, copii, părinți. Și mie îmi este frică, dar am stat numai alături de prietena mea. Nu am intrat în contact cu alte persoane. Totuși, medicii spun că sunt persoane asimptomatice, care te pot îmbolnăvi. Acesta este și motivul pentru care am stat numai în casă, nici nu știi când poți să fii infectat. Sper că va apărea un vaccin și totul se va încheia", a reacționat golgheterul lui Manchester City pentru El Chiringuito.

Manchester City este pe locul secund în Premier League, la 25 de puncte în spatele lui Liverpool. Dacă se decide reluarea meciurilor, Pep Guardiola va avea mari dificultăți. Fernandinho, Gabriel Jesus, Ederson, Rodri, Bernando Silva și David Silva au părăsit Anglia în momentul declanșării pandemiei.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!
Premier League • 14 apr., 19:00
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare