Închide meniul

Sergiu Hanca a jucat primul meci pe timpul pandemiei. "Îmi era dor de sentimentul acesta de înfrângere"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 5:24

Sergiu Hanca a jucat primul meci pe timpul pandemiei. "Îmi era dor de sentimentul acesta de înfrângere"

Profimediaimages

Sergiu Hanca a pierdut primul meci de după reluarea campionatului în Polonia

Gazdele, la care şi Cornel Râpă a fost în formula de start, au cedat pe final. Bogdan Ţîru şi-a ajutat coechipierii să obţină a treia victorie la rând în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca, încântat că a putut juca fotbal

MKS Cracovia a coborât de pe podium, dar Hanca nu a fost foarte afectat. Este fericit că a putut evolua după două luni şi jumătate de pauză.

"Am pierdut, dar îmi era dor şi de sentimentul acesta de înfrângere, mi-era dor de tot ce ţine de fotbal. Am luat şi cartonaş galben, nici nu am început bine şi sunt suspendat!", a declarat Sergiu Hanca la Digi Sport. 

Mijlocaşul de 28 de ani este golgheterul echipei lui. A înscris de 8 ori în 26 de apariţii. În următoarele partide va putea fi încurajat de suporteri.

"Fanii pe noi ne ajută mult, am înţeles că în curând se va juca cu suporteri la 25 la sută din capacitatea stadionului. Din 25 iunie vor veni şi suporterii. 

Reclamă

Aici nu mai e nevoie să porţi mască. Ni se fac teste de sânge în fiecare săptămână, cei care ies pozitiv la sânge fac apoi testul specific pentru coronavirus, la nas.

Mulţi au ieşit pozitiv la sânge, dar negativ la cel de coronavirus. Oricum, acesta nu e nici primul nici ultimul virus, trebuie să învăţăm să supravieţuim cu ele", a mai spus fostul dinamovist.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și