Închide meniul
Foto

Sergiu Hanca va deveni tată pentru a treia oară! Atacantul a aflat vestea chiar pe teren, după ce a marcat: „Nu înţelegea ce se întâmplă”. Soția sa, Andreea, l-a surprins complet

Cosmin Cioboată Publicat: 2 aprilie 2022, 11:52

Sergiu Hanca și soția sa, Andreea

Sergiu Hanca și soția sa, Andreea, vor deveni părinți pentru a treia oară

Instagram / Andreea Hanca

  • Sergiu Hanca va deveni tătic pentru a treia oară
  • Atacantul a aflat vestea chiar pe teren, după ce a marcat: „Nu înţelegea ce se întâmplă”

Sergiu Hanca (29 de ani) va deveni tătic pentru a treia oară. Soția sa, Andreea (33 de ani), i-a dat vestea cea mare chiar după golul înscris de atacantul român în ultimul meci. Virgil Ghiță, coechipierul lui Sergiu de la Cracovia, a fost „complice” în surpriza minunată pregătită de Andreea, care a traversat peste 100 de kilometri pentru a-i fi alături fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca și soția sa, Andreea, vor deveni părinți pentru a treia oară. Atacantul român a aflat minunata veste imediat după ce a înscris în ultimul meci disputat de Cracovia în campionatul Poloniei.

Sergiu Hanca va deveni tătic pentru a treia oară! Atacantul a aflat vestea chiar pe teren, după ce a marcat: „Nu înţelegea ce se întâmplă”

Andreea Hanca a fost ajutată în pregătirea planului de Virgil Ghiță, colegul lui Sergiu, pentru ca surpriza să fie și mai frumoasă. Sergiu Hanca a marcat mediat după ce a ratat un penalty în minutul 33 al meciului cu Stal Mielec, câștigat de Cracovia cu 2-1.

Reclamă

După gol, Virgil Ghiță a venit la el să-l felicite și i-a băgat mingea sub tricou. În primă fază, Hanca nu a înțeles ce se întâmplă, semn că planul Andreei a funcţonat din plin. Ulterior, atacantul de 29 de ani şi-a exprimat bucuria uriașă, iar la final a realizat o poză cu mingea sub tricou.

Soția sa a vrut să fie prezentă neapărat pe stadion în acele clipe minunate, motiv pentru care a decis să străbată distanța de 133 de kilometri dintre Cracovia și Mielec.

Reclamă

Andreea Hanca a străbătut peste 100 de kilometri ca să fie alături de Sergiu la aflarea veştii

„Am simțit că dă Sergiu gol și m-am dus la meci. Deși nu era în plan, ținând cont de distanță. Am zis că îi dau vestea de ziua lui, care e luni, dar am vorbit cu Ghiță, dacă dă Sergiu gol, să îi bage mingea pe sub tricou.

După ce a marcat, el nu înțelegea ce se întâmplă, de ce face Ghiță asta. A fost un moment foarte frumos și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate minunile din viața noastră.”, a spus Andreea Hanca, pentru prosport.ro.

Sergiu şi Andreea Hanca mai au împreună doi copii: un băiat şi o fată.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. Unde ar putea juca fostul atacant de la CFR și FCSB.
Fotbal • 22 feb., 9:24
Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. A ales o destinație surprinzătoare și a renunțat la pretenții
Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului
Handbal • 12 dec., 19:30
Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului: „Asta va lăsa urme!”
Ultimul meci al tricolorelor la Campionatul Mondial de handbal feminin 2023
Handbal • 11 dec., 20:05
Polonia – România 26-27! Victorie cu emoţii a tricolorelor, în ultimul meci Campionatul Mondial de handbal feminin 2023
Gică Hagi a dezvăluit care este cel mai mare salariu pe care îl plăteşte la Farul
Liga 1 • 8 dec., 12:27
Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care poate pleca de la Farul
Ion Nicolaescu, în Cehia - Moldova
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 12:35
Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Performanţa impresionantă a internaţionalului moldovean