Închide meniul
Foto

Șocant! Ross Barkley s-a îmbătat și a sărit la bătaie într-un bar din Londra. „Abia se mai putea ține pe picioare”

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 11:17

Ross Barkley a sărit la bătaie

Captură The Sun

Ross Barkley a sărit la bătaie

  • Ross Barkley a sărit la bătaie
  • Fotbalist a băut toată noaptea

Ross Barkley a sărit la bătaie. În vârstă de 27 de ani, fotbalistul a băut toată noaptea alături de un amic și și-a pierdut mințile, scrie The Sun. Acesta s-a răstit asupra unui client, iar forțele de securitate au intervenit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barkley, care are un salariu de 100.000 de lire sterline pe săptămână, a fost scos forțat în afara localului. Fotbalistul abia se putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutor pentru a-și menține echilibrul.

Ross Barkley a sărit la bătaie după ce s-a îmbătat

„Ross Barkley era terminat. L-am văzut certându-se cu cineva înainte să facă adevăratul scandal. I s-a spus politicos să plece, dar el s-a întors și s-a împiedicat lângă masă. Apoi, personalul de securitate a intervenit și totul a degenerat.

Reclamă

S-au certat rău. Aproape că s-au luat la bătaie. Gardienii încercau să-l împingă din drum. Unele taxiuri au refuzat apoi să-l ia pentru că era foarte beat. A fost jenant.

A fost șocant faptul că un sportiv profesionist și o vedetă din Anglia s-ar putea comporta în acest fel în public. Tinerii fani îi privesc pe jucători ca el și chiar nu se comportă într-un mod atât de rușinos”, a declarat o persoană martoră la incident, potrivit sursei citate.

Reclamă

Incidentul s-a petrecut la numai o zi după ce Barkley a fost rezervă neutilizată la ultimul meci al lui Aston Villa. Purtătorul său de cuvânt a refuzat să comenteze evenimentul.

Transferat de Chelsea de la Everton în 2018 pentru 15 milioane de lire sterline, Ross Barkley a strâns 33 de meciuri pentru echipa națională a Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile