Închide meniul

Șumudică, comunicat oficial! Tehnicianul român se revoltă: ”E nedrept ce mi se întâmplă! Vreau să fiu judecat pentru ceea ce realizez ca antrenor”. Fanii sunt alături de el

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 octombrie 2020, 11:49

Șumudică, comunicat oficial! Tehnicianul român se revoltă: ”E nedrept ce mi se întâmplă! Vreau să fiu judecat pentru ceea ce realizez ca antrenor”. Fanii sunt alături de el

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică este antrenorul celor de la Gaziantep

Șumudică a reacționat într-un interviu pentru AS.ro, iar ulterior a remis și un comunicat în care explică tot ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Sunt ținta unor atacuri, sub diferite forme”

Decizia de a fi suspendat patru etape mă determină să revin cu câteva precizări. Nu aș fi comentat, dar observ cu dezamăgire că Marius Șumudică nu este analizat ca antrenor de fotbal, ci este ținta unor atacuri, sub diferite forme. În primul rând, la meciul cu Trabzon am fost suspendat pentru simplul motiv că i-am strigat arbitrului că a fost penalty. 

După meci, în raportul oficial, arbitrul chiar recunoaște acest aspect. Doar că am primit direct cartonaș roșu, nu galben, așa cum se procedează. Nu credeți oare că e prea mult? În al doilea rând, sunt suspendat patru etape și sunt acuzat că la meciul de la Antalya am dat indicații echipei. 

Marius Șumudică: ”Antalyaspor nu mi-a asigurat condițiile normale pentru un antrenor suspendat”

Vreau ca oamenii să știe că clubul Antalyaspor nu mi-a asigurat condițiile normale pentru un antrenor în stare de suspendare. În loc să fi urmărit meciul dintr-o lojă sau un spațiu închis, am fost pus în mijlocul tribunei, lângă oamenii din cadrul clubului advers. 

În afară de a striga din când în când jucătorilor “treziți-vă!” sau alte încurajări pe care le aud din toate gurile la meciurile din contextul pandemiei, nici dacă aș fi vrut n-aș fi putut să emit mesaje către jucători sau staff. Eram, practic, între oficialii de la Antalya. Cum poate crede cineva că mi s-ar fi tolerat să dau indicații și să încalc vreun centimetru de regulament?! 

Reclamă

Marius Șumudică: ”Am respectat fotbalul din Turcia!”

În final, vreau să trimit un ultim mesaj. Strict fotbalistic. Sunt un antrenor român care a preluat această echipă, practic, de la zero. Statisticile spun că în ultimile 13 etape această echipă construită ca o casă din temelii a pierdut doar un singur meci, pe terenul lui Galatasaray. 

Chiar dacă poate câștigăm greu, n-am mai pierdut un meci pe teren propriu din luna ianuarie. La meciul de la Antalya, un teren pe care se câștigă teribil de greu, am obținut o remiză deși am jucat o aproape o repriză cu doi oameni mai puțin! 

Nimeni nu poate afirma că n-am respectat fotbalul din Turcia prin declarațiile oferite aici sau acasă, dar sunt convins că dacă un antrenor turc ar fi dus Gaziantep pe locul 8 în primul sezon de construcție a echipei și ar fi avut cifrele noastre apărea aproape zilnic la televizor și imaginea lui era una deosebită. 

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică nu dorește asta. Dorește doar să fie analizat și judecat pentru ceea ce realizează ca antrenor de fotbal”, a precizat Marius Șumudică într-un comunicat.

Fanii din Turcia, alături de Marius Șumudică

După suspendarea drastică primită, fanii din Turcia sunt alături de antrenorul român și au umplut Twitter-ul cu mesaje de susținere pentru Șumi.

I s-a dat o pedeapsă pentru că nu purta masca, deși acest lucru nu a fost specificat în raportul de arbitraj. Cred că nu mai e nevoie de alte comentarii”, a scris unul dintre ei pe Twitter.

Recomandări
  • Marius Șumudică, suspendat drastic în Turcia
  • Tehnicianul are parte de susținerea fanilor turci
  • Șumudică se consideră nedreptățit

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și