Închide meniul

VIDEO | Imagini greu de urmărit! Accidentare horror pentru portarul lui Arsenal

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 16:19

VIDEO | Imagini greu de urmărit! Accidentare horror pentru portarul lui Arsenal

Twitter

Imagini greu de urmărit! Accidentare horror pentru portarul lui Arsenal

  • Leno a suferit o accidentare groaznică
  • Arsenal are două înfrângeri la rând în Premier League
  • Imagini greu de privit

Leno a fost scos de pe targă de medici și pare să fi suferit o accidentare la genunchi, ceea ce îl va scoate din joc cel puțin șase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernd Leno, accidentare groaznică în meciul Brighton-Arsenal

Evenimentul neplăcut pentru ”tunari” a avut loc cu cinci minute înainte de pauă, atunci când Leno a încercat să rețină o minge din fața lui Maupay. Acesta a călcat greșit și acum va lipsi multe luni de pe teren.

Reclamă

INTRĂ AICI pentru a vedea accidentarea lui Leno.

Reclamă

Medicii au intervenit rapid și i-au acordat îngrijiri medicale. Se pare că neamțul are ruptură de ligamente încrucișate. 

Arsenal a pierdut și al doilea meci de după pandemie. După înfrângerea cu Manchester City, scor 3-0, londonezii au cedat și pe terenul lui Brighton, scor 2-1. Pentru gazde au marcat Dunk și Maupay, iar pentru oaspeți Nicolas Pepe.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor
Liga Campionilor • 13 mart., 9:56
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor: „E prima oară pentru mine”
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)
Liga Portugal • 13 mart., 9:26
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”
Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză
Premier League • 11 feb., 17:10
Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile