Închide meniul

VIDEO ”Lucescu, go away!” Orice ar face nu le place! Ultrașii de la Kiev cer din nou plecarea lui Mircea Lucescu

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 octombrie 2020, 18:10

VIDEO ”Lucescu, go away!” Orice ar face nu le place! Ultrașii de la Kiev cer din nou plecarea lui Mircea Lucescu

Youtube fani Dinamo Kiev

Fanii de la Dinamo Kiev cer plecarea lui Mircea Lucescu

Dinamo Kiev s-a impus cu 2-0 în ultima etapa, în deplasarea de la Lviv, iar ultrașii echipei sale au mers acolo pentru a-i cere din nou demisia. Nici calificarea în grupele Champions League nu a adus pacea la Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VIDEO cu prostestul fanilor de la Kiev la adresa lui Lucescu

Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”. Aceștia vor să protesteze și la meciul cu Juventus din Champions League.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și