Închide meniul

VIDEO | Tudor Băluţă a dat golul finalului de săptămână. A înscris de la mijlocul terenului în poarta lui Chelsea!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2020, 18:59

VIDEO | Tudor Băluţă a dat golul finalului de săptămână. A înscris de la mijlocul terenului în poarta lui Chelsea!

Profimediaimages

Tudor Băluţă a înscris un gol de poveste pentru Brighton U23

  • Gol de poveste marcat de Tudor Băluţă
  • Românul a deschis scorul cu o execuţie de la peste 40 de metri

Trimis la echipa de juniori de Graham Potter, Băluţă a ţinut să-i arate de ce s-au plătit pentru el aproximativ 3 milioane de euro. A avut o precizie incredibilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă, gol de la mijlocul terenului

De numai 6 minute a avut nevoie fotbalistul format la Viitorul să se facă remarcat împotriva "albaştrilor". Băluţă l-a văzut ieşit dintre buturi pe portarul lui Chelsea, Karlo Ziger, şi şi-a încercat norocul de la o distanţă uriaşă. A înscris un gol memorabil!

Reclamă

Tudor Băluţă a fost folosit fundaş central de antrenorul de la Brighton U23. La echipa naţională nu a mai fost convocat din luna noiembrie a anului trecut. A fost titularizat atunci de Cosmin Contra în amicalul cu Spania. Tricolorii au cedat cu 0-5.

Băluţă continuă să aibă o cotă de piaţă importantă. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul împrumutat sezonul trecut la ADO Den Haag valorează 3.6 milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!