Închide meniul

A ieşit cu scandal după şedinţa de la Dinamo! Bodyguardul lui Cortacero ar fi bătut un suporter la hotelul lui Negoiţă. A fost chemată poliţia: "Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 15:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

A ieşit cu scandal după şedinţa de la Dinamo! Bodyguardul lui Cortacero ar fi bătut un suporter la hotelul lui Negoiţă. A fost chemată poliţia: "Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fani Dinamo

UPDATE: Suporterii dinamoviști se organizează pe grupurile de Whatsapp și Facebook pentru acțiuni de răzbunare după evenimentele de astăzi. Jandarmeria a fost chemată pentru a asigura securitatea hotelului RIN, conform gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, la hotelul lui Ionuţ Negoiţă, acolo unde spaniolii au birourile, a izbucnit un scandal între un suporter şi spanioli. Scenele de violenţă au avut loc la scurt timp după ce Adunarea Generală a Acţionarilor s-a încheiat. 

"După ședință, Pablo Cortacero și ceilalți spanioli au mers la Rin. Au încă birourile acolo, Negoiță i-a lăsat până la 1 ianuarie 2021. Acolo a apărut unul dintre oamenii importanți din spatele proiectului DDB care a început să le reproșeze situația dezastruoasă de la club.

La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin”, a scris gsp.ro, citând o sursă de la faţa locului.

La hotelul deţinut de Ionuţ Negoiţă au fost chemate mai multe echipaje de poliţie. 

Reclamă

Suporterul lovit: "Clubul ăsta a ajuns un coş de gunoi"

Alex, suporterul agresat de unul dintre bodyguarzii lui Pablo Cortacero, a oferit o primă reacţie pentru sursa mai sus citată. 

"Nu vreau să vorbesc despre asta, te rog frumos. Ce mai contează?! Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc. Nu are rost să mai vorbim acum. Vorbim mai încolo", a spus Alecandru Anghel pentru sursa citată. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandal la Dinamo
  • Mai multe echipaje de poliţie au fost chemate la hotelul lui Ionuţ Negoiţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și