Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr, în „război” cu impresarii din România. Atac cu talpa la Laurette Nogo. „Nu înţeleg de ce îmi face mie socotelile”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2021, 22:51 / Actualizat: 15 iulie 2021, 8:43

Adrian Mititelu Jr, în „război” cu impresarii din România. Atac cu talpa la Laurette Nogo. „Nu înţeleg de ce îmi face mie socotelile”

Adrian Mititelu Jr. propune un jucător la naţionala României

Adrian Mititelu Jr, într-o conferință de presă / Hepta

Omul de afaceri i-a acuzat pe impresari că au ajuns să ceară sume uriaşe de bani, care nu li se cuvin. Laurette Nogo nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns lui Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr, în „război” cu impresarii din România

„Măi băiatule, revino tu cu picioarele pe pământ! Vrei jucători? Nu te plânge că au impresari. Nu o să primești jucători buni fără impresar.

Nu ai bani, stai acasă și privește fotbalul, nu încerca să devii Becali„, a scris Laurette Nogo pe contul ei de Facebook.

Replica oficialului nou-promovate nu s-a lăsat mult aşteptată. „Prinţişorul Craiovei” a taxat-o pe Laurette.

În declarația pe care am dat-o, nu m-am referit la toți impresarii și nici macar nu am dat nume deoarece eu țin la confidențialitatea părților.

Reclamă

Plus de asta, nu înțeleg de unde a răsarit această închipuită de sex incert care să îmi facă mie socoteliile la bani„, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr, în conflict şi cu Florin Manea

Adrian Mititelu Jr., șeful lui FC U Craiova, şi agentul FIFA, Florin Manea au avut un nou schimb dur de replici. Cei doi sunt în conflict din cauza unui transfer ratat la FC U Craiova, cel al internaţionalului bulgar Birsent Karagaren. Cei doi au continuat şirul jignirilor.

Agentul FIFA a declarat că, pentru comisionul de 5.000 de euro, nici măcar n-ar fi ieșit din piscină. „Nu știu de care mititel e: de porc sau de oaie. Tu știi cât de tare mă afectează că mă atacă Adrian Mititelu junior? Absolut deloc. Sunt impresar din 2008, nu am făcut niciun transfer la Craiova și nici nu vreau să fac. Pentru comisionul ăla incredibil pe care mi-l oferea, nici nu ieșeam din piscină”, a spus Manea pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și