Închide meniul

Alejandro Couto, OUT de la Dinamo. Anunţul oficial făcut de club. Un nou plan pentru salvarea echipei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 10:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Alejandro Couto, OUT de la Dinamo. Anunţul oficial făcut de club. Un nou plan pentru salvarea echipei

Hepta

Alejandro Couto, out de la Dinamo

"Consiliul de Administraţie Dinamo 1948 a decis astăzi, în unanimitate, revocarea domnului Alejandro Couto Lago din funcţia de director general al societăţii noastre, anunţă Biroul de presă al clubului prin intermediul site-ului oficial. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alejandro Couto Lago, OUT de la Dinamo

Până la desemnarea unui nou director general, clubul Dinamo Bucureşti va fi reprezentat în exclusivitate de Constantin Eftimescu (preşedinte al Consiliului de Administraţie) şi Cornel Ţălnar (membru al Consiliului de Administraţie) în raporturile cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), instituţiile bancare din România şi partenerii clubului. 

Tot astăzi, Consiliul de Administraţie al clubului a luat în discuţie un nou plan de redresare financiară, sportivă şi administrativă pentru Dinamo Bucureşti, a precizat preşedintele Constantin Eftimescu", se arată într-un comunicat al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Radu Birlică: ”Cortacero minte permanent, zi de zi, săptămâni întregi”

”Băieții au calitate, iar jucătorii și-au făcut treaba. Și Cosmin și-a făcut treaba foarte bine. Este și galeria în spate, care mereu ne-a sprijinit. Fără fani și fără calitatea jucătorilor nu am fi avut aceste rezultate. Situația e din ce în ce mai grea.

Minciunile… Mă feresc să folosesc cuvinte grele și nu vreau să pun eu pecetea pe un investitor inexistent. A promis marea cu sarea și a creat iluzii. Minte permanent, zi de zi, de săptămâni întregi. Spune că mâine vin banii, că poimâine vin banii… Vă dați seama în ce situație sunt jucătorii și cei care sunt în spatele lor!

Reclamă

Eu am crezut chiar și săptămâna asta! Dar acum consider că mâine trebuie să predea cheia. Să vină să spună «Dinamo nu e de mine! Uitați cheia!» și să dea fanilor cheia clubului.

Acțiunile lui trebuie să parvină fanilor, care știu mai bine ce au de făcut! Este un mincinos care nu are ce căuta ca patron la Dinamo!”, a răbufnit Radu Birlică.

Chiar dacă situaţia de la Dinamo este una critică, echipa merge perfect în ultima perioadă. A adunat trei victorii în ultimele trei etape şi a ajuns la două puncte de locul 6, ocupat de Viitorul lui Gică Hagi. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și