Închide meniul

"Am prins Crăciunul fără niciun ban în cont!" Dinamoviștii, disperați după o nouă țeapă dată de Pablo Cortacero: "Nu suntem în Vestul Sălbatic"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 14:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Am prins Crăciunul fără niciun ban în cont!" Dinamoviștii, disperați după o nouă țeapă dată de Pablo Cortacero: "Nu suntem în Vestul Sălbatic"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Paul Anton

Paul Anton spune că nici până la această oră nu a intrat niciun ban în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimeni nu a anticipat ce s-a întâmplat din vară până acum. O să vedem ce se va întâmpla. Nu ne-a spus nimeni nimic, decât data de reunire.

Ce să aducă nou? Am prins Crăciunul fără niciun ban în cont! Mai sunt câteva ore, poate apare ceva sub brad. La ședința (n.r. ședința AGA) nu credeam că o să apară domnul Cortacero. Dacă știam că o să fie acolo, mergeam să vorbim cu el.

Noi am jucat duminică și am plecat în vacanță. Domnul Jerry Gane s-a întâlnit cu el întâmplător. Au stat în același hotel. După ședință, totul a rămas în aer. Noi ce am putut să facem, am făcut, ne-am antrenat și am jucat, în rest ce să zic, nu suntem în Vestul sălbatic ca să apelăm la alte mijloace​”, a spue Paul Anton la Digisport.

Jucătorii lui Dinamo nu vor mai intra pe teren dacă spaniolul nu va vira banii

Din informațiile AS.ro, fanii l-au amenințat pe Cortacero că dacă nu va vira banii, echipa nu va intra pe teren în primul meci al anului viitor. Dinamo va juca în prima etapă, pe 13 ianuarie la Hermannstadt.

Reclamă

Din câte se pare, ședința care a avut loc la hotelul lui Negoiță, între fani și conducerea spaniolă a clubului, care s-a sfârșit cu o bătaie în toată regula, nu s-a înregistrat.

Fanii din DDB au de gând să se vadă, fără Cortacero, după Crăciun, pentru a pune la punct un plan de bătaie în caz că spaniolii nu livrează banii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamoviștii fac Crăciunul fără bani
  • Jucătorii, surprinși de apariția lui Cortacero în România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în sprintul din China 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și