Închide meniul

Americanii insistă pentru Florin Tănase! Suma oferită de New York City! Anunțul făcut în SUA 

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 10:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Americanii insistă pentru Florin Tănase! Suma oferită de New York City! Anunțul făcut în SUA 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

  • Florin Tănase este dorit de New York City
  • Tănase este golgheterul Ligii 1

Cei de la MLS transfers and news anunță faptul că cei de la New York City au făcut o ofertă de 4,8 milioane de dolari pentru Florin Tănase. Căpitanul celor de la FCSB este dorit insistent și de fanii fostei echipe lui Alexandru Mitriță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"New York City a făcut o ofertă de 4,8 milioane de dolari pentru atacantul român, Florin Tănase, de 26 de ani, în prezent la FCSB, echipă care este pe primul loc în Liga 1", notează cei de la MLS transfers and news. 

Reclamă

"Mai avem nevoie de câțiva jucători. Să sperăm că oferta pentru Florin Tănase va fi acceptată de FCSB și de jucător", scriu și cei de la Boys in blue Expres. 

Reclamă

Giovanni Becali vrea să-l ducă pe Florin Tănase în MLS

Tănase mai are contract cu FCSB până în decembrie 2022 și Giovanni Becali a anunțat zilele trecute că-i poate aduce vărului său în jur de 4 milioane de euro. 

"Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali.

Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite", a declarat și Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”