Închide meniul

Anamaria Prodan continuă războiul cu Gigi Becali: "Nici măcar soția lui nu cred că îl cunoaște cum îl cunosc eu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 7:22

Anamaria Prodan continuă războiul cu Gigi Becali: "Nici măcar soția lui nu cred că îl cunoaște cum îl cunosc eu"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan continuă seria declaraţiilor tari despre Gigi Becali

"Am aflat de la cineva apropiat lui Giovanni că ar fi dat mandat în iarnă, pentru câteva zile, și a recunoscut Gigi Becali când i-am pus totul în față. Am aflat și din interiorul clubului de mandat. Și atunci i-am zis «Patroane, dă-mi un mandat că simt că e ceva în neregulă la Parma». «Cum, nu ai încredere în mine, te-am mințit eu pe tine?». A zis că el nu va face niciodată așa ceva. L-am crezut, pentru că eu îl cunosc perfect pe Gigi Becali. Nici măcar soția lui nu cred că îl cunoaște cum îl cunosc eu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a putut să facă nimic, a expirat mandatul și a revenit și mi-a spus «Tată, eu i-am dat mandatul, dar nu a putut să facă nimic». Le-am spus și celor de acolo că acesta este omul și că nu putem avea încredere 100% în el. Ei mi-au spus: «Ai grijă cu el că noi știm cine este». Am garantat din nou pentru el. Cred că nici Giovanni Becali nu are încredere în el, pentru că îl cunoaște", a spus Anamaria Prodan, la gsp.ro. 

Jucătorii de la FCSB au rupt contractele cu Anamaria Prodan

Gigi Becali i-a obligat pe jucători să rupă contractele cu Anamaria Prodan. Becali le-a dictat celor cinci fotbaliști să își rupă contractele cu soția lui Laurențiu Reghecampf. Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Andrei Vlad și Lucian Filip au respectat decizia luată de conducătorul clubului.

"A avut jucători la FCSB până ieri, azi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Contractul sunt eu! Toată lumea a rupt contractul. Eu nu pun condiții… așa trebuie să faci! Nu mai avea rost, nu se putea. Ne facem de râs, ești la mine în casă. Cum să ai oameni la mine în casă dacă m-ai jignit pe mine. Ce mă interesează ce se interpretează? Eu comand!

Eu sunt Becali, așa se face la mine. FCSB…faci ce spune Becali! Nu înțelegi? Sunt în fotbal de 20 de ani aproape, mă știe toată lumea. Cine vrea să lucreze cu mine, așa se lucrează. Eu spun și tu faci!", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă

Totul a început de la transferul lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro. Giovanni Becali a fost mandatat de finanţatorul roş-albaştrilor să negocieze cu italienii şi astfel, chiar dacă este agentul jucătorului, Anamaria Prodan a pierdut comisionul de un milion de euro.

Dennis Man a debutat deja la Parma

Dennis Man a debutat pentru Parma, în înfrângerea de pe terenul lui Napoli, 0-2. Atacantul venit de la FCSB a jucat în ultimele 10 minute, dar nu a contribuit cu nimic în jocul echipei sale. 

"Serie A este un campionat dificil şi este clar că am nevoie de jucători care sunt pregătiţi să intre pe teren. Eu asta am cerut conducerii şi ne-am înţeles asupra acestui aspect!", a declarat antrenorul Roberto D'Aversa, citat de Calciomercato.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a atins de patru ori mingea în meciul cu Napoli şi le-a oferit două pase coechipierilor. Internaţionalul român era în mare formă înainte să plece pe o sumă record în Serie A.

Man a fost titular în toate partidele lui FCSB din 2021 şi a înscris două goluri, cu Astra (3-0) şi FC Voluntari (2-1). De altfel, atacantul de 22 de ani este golgheterul Ligii 1, la egalitate cu Florin Tănase. A înscris 14 goluri! 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și